Ha az első lombik program nem sikerül akkor a másodikért is annyit kell fizetni?
3 ingyen van.
Vagy már megváltozott?
Én úgy tudom h 5 embrió beültetés ingyenes. Nem pedig 5 alkalom. Én a Kááliba így olvastam.
Tehát 1 alkalommal is min. 3at be szoktak ültetni.
De biztos jönnek akik már átestek rajta. Vagy nézd meg netán a kááli honlapján h h is van ez.
Ha nem jön össze az első akkor lehet,h többet kell fizetni!Azért mert akkor több a stimuláló injekció meg gondolom a gyógyszereket is máshogy kell majd adagolni..De ezt nem tudom pontosan mert nekünk csak egy volt!
Erről az orvosod megkérdezheted,bár nem hiszem hogy örülnek ha még az elsőn se vagy túl és már így állsz hozzá hogy úgyse jön össze.Ne stresszelj és ne görcsöljetek rá!!Ez csak jó tanácsként írom!!Éljétek utána a mindennapokat mintha mi sem történt volna és ha még pozítivan is állsz hozzá lehet nektek sem kell a másodikra mennetek.Ezt kívánom!!!
Tudom nehéz,de nyugi!!!!!
Elöző vagyok megnéztem Neked ime :
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a lombikbébi kezeléseket minden egészségbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkező pár számára öt alkalommal teljes mértékben finanszírozza. A lombikbébi kezeléshez szükséges gyógyszerek jelentős része 70 százalékos támogatással kapható.
Mindez lehetővé teszi, hogy anyagi helyzetétől függetlenül bármely gyermektelen pár részt vehessen a lombikbébi kezeléseken.
Én a Kaáliba járok, és túl vagyok 1 sikertelen lombikon. Az injekciókat és a gyógyszereket kellett csak fizetnem 70%-os támogatással (~60.000 Ft), a többit (500.000 Ft) a TB állta. Akkor 2 embriót kaptam vissza, a másik 3-mat pedig lefagyasztattam (20.000 Ft). Őket júniusban fogom visszakapni. Mivel a fagyasztott embrió visszaültetése "csak" 50.000 Ft, választhattam, hogy a TB fizesse (de akkor úszott egy támogatott alkalmam), vagy kifizetem én, és akkor nem jelentik a Tb-nek (vagyis megmarad a 4 lehetőségem még, amit inkább a többszázezres beavatkozásokra hagyok).
Vagyis a kérdésedre a válsz, igen ugyanannyi a második lombik is, mint az első, ha eltérés van, akkor az az injekciók és gyógyszerek függvénye. Az orvosod látja előtte, hogy mivel stimuláljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!