Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik beültetés után mennyire...

Lombik beültetés után mennyire kímélitek magatokat? Gondolom első pár nap pihenés, de utána már főzőcskézhetek óvatosan?

Figyelt kérdés
Persze nem most fogok nekiállni ablakokat tisztítani, meg ilyenek, de azért nem totális ágyban fekvés van, ugye?
2010. júl. 3. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell mérlegelned.

Én feküdtem három hétig, nem birtam volna tükörbe nézni, ha nem sikerül és nem tettem meg mindent. Ennyi.

Nekem mindig a 3. beültetés sikerült, 3 lombik gyerekem van.

2010. júl. 3. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Na ez a bajom. Valaki azt mondja, hogy rosszabbat tesz az ember ha fekszik, mert nem lesz jó a keringés a méhnél. Vki meg azt mondja, hogy feküdni kell. Na, most mit csináljon az ember?
2010. júl. 3. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, szerintem mint mindenhol itt is az arany középút a megfelelő választás.

Én az első beültetést végigfeküdtem, a másodiknál azonnal visszamentem dolgozni. A harmadiknál 3-4 napot pihentem otthon, de utána már dolgoztam, suliba jártam, otthon is főztem stb. (na jó, ablakot én sem pucoltam, de kis túlzással úgy éltem mint előtte). Ja és a 3. sikerült:)

2010. júl. 4. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy elsô 3-4 nap pihengetés, de feküdni nem kell! Utána pedig javasolt a séta, levegôzés. Vigyázz magadra, ne emelgess, meg ilyesmi, de fôzöcskézni lehet.
2010. júl. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!