Miért érzek máris deréktáji és egyoldali alhasi fájdalmat, szúró érzést a 12. ciklusnapomon?
Kb. 29 naposak a ciklusaim, rendszeres a mensim. Többnyire 15-16. napon szokott lenni az ovulációm. Utólag doki is látott UH-n és ekkor is beigazolódott, mert 15. napon még csak egy érett tüsző volt ott, tehát még nem volt ovuláció korábban. Most miért érzek máris fájdalmat? Úgy terveztem, hogy tartunk vagy 3-4 nap szünetet...de most meg félek, nehogy lekéssük és nem tudom mikor legyünk együtt a babáért. A tegnap kimaradt és én úgy terveztem volna, hogy leghamarabb csütörtökön lennénk együtt...csak most nem értem, miért fáj néha...hőm is furcsa szerintem: alaphőm 36,5. Nem értem miért van ilyen gyakran "fent" a hőm:
Hát nem volt valódi mensim az az igazság, mert ez inkább pecsételés volt csak és görcs nélküli, de piros volt 1 napig. A többi nap meg néha rózsaszín volt a wc papír. 2-szer csináltam tesztet, de időn túli halvány pozik lettek. Többet már nem akartam tesztelni, mert meggyőzött, hogy nem vagyok terhes...
A hőmet normálisan mérem és mindig pontos időben, ahogyan kell, és nekem is furcsa, hogy miért magasabb most egy kicsit, mert soha nem volt ilyen a ciklus első felében. Én a melegre fogom, mert most melegebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!