Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőleesés, jó ez így?

Hőleesés, jó ez így?

Figyelt kérdés

13. ciklusnapon 0,3 tizedet esett a hőm. (Úgy tudom ez jó.) 26-27 naposak a ciklusaim. Viszont az ovutesztem 12. és 13. napon negatív! Ezt nem értem, miért negatív a teszt, ha esett a hő??

Segítségeteket köszönöm szépen. Nem vagyok még gyakorlott hőmérőző, ez az első hónapom.

2011. máj. 24. 09:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én hülyeségnek tartom hogy ha nem egy idöben mérsz akkor nem valós.igenis az,nekem szabályos görbém lett ugy is,és a második hónapban amikor a hő mutatta a pé-t terhes is lettem.elötte hónapban is mutatta de nem tudtunk akkor együtt lenni és nem is lett baba.én hajnali 3-reggel 7 ig mértem.

az ovutesztet nem értem,én egyszer vettem,de nem segitett,nekem állandoan pozi volt.vagyis erösebb a második csik mint a c.

ami pedig azt illeti szerintem ovud lesz vagyis van és azért esett a hőd,eddig jó is a görbéd,elvileg holnap felugrik.majd irj hogy alakult.

2011. máj. 24. 11:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Kedves utolsó válaszoló. Köszönöm a biztatást, megírom mindenképp a holnapit. Kíváncsi vagyok, és reménykedem az ovuban...

2011. máj. 24. 12:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Én minden reggel ugyan abban az időben mérek,van hogy lehetőségem van tovább aludni,olyankor néha megmérem kíváncsiságból újra és 1-2óra plusz alvás után 0.1-0.2 tizedet is változik hőm azaz magasabb lesz. Amúgy nekem nem minden esetben jár a tüszőrepedés hőleeséssel,csak simán elindul felfelé. Ezt azért írom,hogy tud nem egyforma két ember sem,és nem mindig a tankönyvnek megfelelően működünk. Nekem nagyon sokat segített az ovu.teszt a hőmérőzéssel együtt,sok mindet akkor értettem meg. Ja és az ovu.teszt szabályait betartod,mert az is fontos a megfelelő eredményért pl: idő,ivás,evés?
2011. máj. 24. 17:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Ma mértem 5 órakor 36,5. Hát nem ugrott fel, csak 0,2 fokot, és ma reggel sok tojcsis-véres nyákom volt első pisinél vettem észre.

[link]

2011. máj. 25. 09:42
 15/19 anonim ***** válasza:

11:52-es vagyok.

nekem se egyböl ment fel,nézd csak:

[link]

2011. máj. 25. 11:47
 16/19 anonim ***** válasza:
11:52-es úgy látom te be is babásodtál, gratulálok neked!
2011. máj. 25. 12:06
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves 11:52-es. Először is Gratulálok a picurhoz, boldog babavárást.

Olyan jó látni a görbédet. Szépen felugrott 0,4 tizedet, majd a kövi nap többet. Nagyon szép.Köszönöm hogy megmutattad.

2011. máj. 25. 12:10
 18/19 anonim ***** válasza:

szia.

ma hogy alakult a hőd?

2011. máj. 26. 09:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Szia. 36,5 öt órakor mértem. Lehetséges lenne, hogy jó még az is, ha holnap felmegy még a hő?

[link]

2011. máj. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!