Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, akinek mostanában megint...

Van, akinek mostanában megint megjött és megfogadta most már elmegy dokihoz? Megoszthatjuk tapasztalatainkat? Ma hatalmasat csalódtam az sztk-s rendelésen!

Figyelt kérdés

Nekem ma jött meg és már hétvégén barnáztam szokás szerint. :( De most megfogadtam,elmegyek dokihoz. Vagyis ma már voltam. Gondoltam elmegyek az sztk-ba kezdésnek. De már meg is bántam. Hétfőn 17-ig van rendelés és engem 15-kor elküldtek,majdnemhogy a p...ba,mert nincs akut panaszom. :(Ez már a betegfelvételi ablaknál lezajlott. Doki közelébe se jutottam :(

Pedig én csak beszélni szerettem volna a barnázásomról és hogy esetleg adna e egy beutalót hormonvizsgálatra. Mert mivel megjött,nem is vizsgálhatna. De holnapután mehettem volna a 3. napi vérvételre.

De akkora bunkó nő volt a betegfelvételis,hogy csak na. Amikor mondta,hogy ad időpontot,de 1-től csak délig vannak,már készültem,hogy szabit kell kivennem. Erre 3-a 12órát adta volna.Én ekkor mondtam,hogy köszönöm nem,inkább fizetek és megyek magánrendelésre,mint a vágóhídra. Szerintetek nincs igazam?

2011. máj. 23. 16:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amin meglepődtem,hogy míg én végig sárgatest-elégtelenségben gondolkodtam,egy nőgyógyász arra is gondolt,hogy peteérésem nincs. Pedig ovuteszteltem és az volt +. Sőt,a hőgörbémen is szépen látható a tüszőrepedés.
2011. máj. 23. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha a háziorvosod normális akkor ő is írhat neked vérvételespapírt!!!És akkor még ez a ciklus se megy kárba és akkor a nődokihoz is tudsz már papírokat vinni. 3. meg 21. napi kell majd
2011. máj. 23. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálam a helyzet a következő, hőgörbe csodás, hormonszintek rendben, progi is, viszont évek óta barnázással jött meg, úgy ahogyan neked, lh teszt minden hónapban pozitív, uh-on is láttak domináns tüszőt, jó sok uh után derült ki, hogy bizony az én tüszőm nem reped meg, hibá 23mm-re megnő. Orvostól orvosig rohangáltam, mert egyik sem akart semmit csinálni ez ügyben, mígnem az egyik végre írt fel tüszőrepesztő szurit, abban a hónapban terhes is lettem. Pedig esküszöm, hogy minden hónapban annak ellenére, hogy nem repedt meg a tüsző a hőm felment a ciklus második felében,joggal hittem sokáig, hogy meg is reped, pedig dehogy.
2011. máj. 23. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem sem volt tojcsis nyákom, csak talán kétszer életemben.
2011. máj. 23. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy érzek, mint Te, kedves kérdező. Nekem is tegnap jött meg 3 napos késéssel, pedig soha nem késett még. Mondtam tegnap a férjemnek, hogy ideje lenne egy komolyabb kivizsgálásnak, de lehurrogott, hogy rágörcsölök és amiatt nem sikerül. 1 éve megy a próba missed ab. után, miért is ne aggódnék?! Két terhességet összehoztunk már, csak nincs akkora baj... A meglátásom a következő: szerintem ő nem tud elvonatkoztatni a dolgoktól és azért nem sikerül. Mert, az első terhességem akkor jött össze, amikor eldöntötte 1 év próbálkozás után, hogy kivizsgáltatja magát. A második (ami nem jól végződött) meg egyből akkor, amikor azt gondolta, hogy semmi sansz nincs. Egyszerűen nem tudom meggyőzni, hogy menjen el dokihoz. Nekem 2 dolgot néztek, azok az eredméynek jók, de bárminek alávetném magam a baba érdekében. Mit csináljak?
2011. máj. 24. 09:40
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajan a házi orvosom se írt fel,pedig amúgy normális. Azt mondta háziorvos ilyen fajta beutalót nem írhat fel.

Az viszont elgondolkodtató,hogy lehet tényleg nem reped meg a tüszőm. Ha a hormonokkal minden rendben lesz,majd lehet felvetem a dokinak. De most egy normális dokihoz megyek,lehet neki fel sem kell vetni. :)

Mi is gondolkodtunk azon,hogy a férjem is menjen el dokihoz,de neki nincs ellenére,mert nagyon szeretne babát. És mind a ketten úgy gondoljuk,akár mi is a baj,derüljön ki minél hamarabb,hogy jöhessen a baba.

2011. máj. 24. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!