Szeretnék babát, de a párom nem! Hogyan tudnánk megegyezni?
1 évvel ezelőtt a párom megkérte a kezem,és azt mondta márciusba vágjunk bele a baba projektbe,a márciusból nem lett semmi,mert augusztusba változások lesznek a munkahelyén,2 ember helye veszélyben van,és fél ő az egyik.
De megígérte ha marad mindenképp belevágunk.Viszont valamelyik nap beszéltünk,és azt mondta lehet ha marad,akkor se akarja,megváltozott a véleménye,ő még nem akar babát.A kérdés csak az,akkor miért mondta?Én annyira beleéltem magam,mert már nagyon szeretnék babát,és most borzasztó csalódott vagyok.Most leszek 30 éves,és már nagyon érzem az anyai ösztönöket,ha meglátok egy gyereket,sírni tudnék!Ő azt mondta,majd lesz gyerek!De kérdem én,mikor?Ez olyan kilátástalan így!Már annyiszor próbáltam vele beszélni,de csak veszekedés a vége,mert ő csak a sajátját hajtja,hogy sok pénzbe kerül stb.Úgy érzem csak kifogást keres!Szerintetek?
Nem így képzeltem a babatervezést,most meg egyedül vagyok,csak én szeretném!
Most voltam orvosnál,minden rendben van,szóval nincs akadálya testileg a babának.
Ti mit tennétek a helyemben?Most végtelenül szomorú vagyok!:(
Előre is köszönöm!
Utolsó válaszoló!Gratulálok a kisbabához,és köszönöm a válaszodat!Nagyon rossz ezt így mástól hallani,abban bízok megváltozik a véleménye,és jövőhéten sikerül ez ügyben döntést hozni és megegyezni!
Szorítsatok,mert egyébként meg nagyon szeret,csak ez a téma zaklatja fel mindig,és olyankor mond csak ilyeneket!
Majd meglátjuk,mi lesz a megbeszélés eredménye!Reménykedem!
Köszönöm az eddigi válaszokat!Utolsó válaszoló,köszönöm,aranyos vagy!Hidd el,már annyiszor beszéltem vele,vagyis próbáltam,de vita van belőle csak,vagyis én mondom,ő elmondja az ő véleményét,még nem akar ás kész,nem hatok rá egyáltalán,pedig mindig sírásig fajul a helyzet,persze azt se akarom,hogy csak azért egyezzen bele,mert én kisírtam nála,szeretném ha magától szeretné,és együtt terveznénk!De ez még távoli,úgy néz ki!:(Pedig amikor megkérte a kezem tavaly nyáron,több hónapon keresztül ő mondogatta a babát,milyen jó lesz,társaságba is,ő volt az első,aki mondta,mi bizony belevágunk!És nem értem most mi történt,az augusztust megértem munka miatt,bár én is azt vallom,biztos nincs sajnos,mert ha erre alapozik az ember,soha nem lesz semmi!
Azt viszont már nem értem meg,hogy ha augusztusba megmarad a munkája,miért nem kezdhetjük el,mert sajnos az én munkám se biztos,tőlünk is el fognak küldeni embereket,és ha én leszek az egyik,nem tudhatjuk.
Munkahelyről akartam menni gyesre,hát ez lehet nem jön össze,sajnos több mint valószínű!:(
Mindenesetre jövőhéten remélem sikerül megoldást találni!
Szorítsatok továbbra is!Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!