Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnánk úgy várni a...

Hogy tudnánk úgy várni a teherbeesést, hogy közben ne ezen görcsöljünk?

Figyelt kérdés
28 vagyok es nagyon szeretnék már babát, de túl görcsös vagyok. Minden szeretkezéskor, arra gondolok, hátha most megfogan. Ez átterjed a ferjemre is, és elveszti minden kedvét, "képességét" a szeretkezéstől. Hogy tudnánk úgy csinálni, hogy közben örömünket leljuk és ne görcsöljünk?
2009. okt. 15. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én már odáig jutottam,hogy megváltás az az 5 nap megvonás,amit a férjem vizsgálata előtt kell tartani...

Szégyenlem,de nem izgulok este az ágyban,hogy vajon ez lenne-e az ideális nap,nem akarok gombnyomásra szeretkezni úgy,hogy kínos elfordulás legyen a vége,pedig nincs is kedvem...

De olvastam pont itt egy történetet.Soksoksok próbálkozás után 3 hónapra visszatértek tablettás védekezésre és újra felszabadultak!Aztán abbahagyás után egyből sikerült!

Valami ilyesmi kellene nekünk is,nem?

2009. okt. 15. 09:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a problémám.Nagyon görcsösen akarom.Lehet hogy a tabletta segítene de elötte azért érdemes kivizsgáltatni magunkat.Én holnapra nem várom a hőm már nagyon alacsony.De nem tudom hogy a délutános műszak befolyásolja e mert nem sokat alszom és fáradtan kelek.Az már tuti hogy most se jött össze:-(.
2009. okt. 15. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
lányok, ha egészségesek vagytok, akkor gürcsölés mellett is mennie kell, különben ezzel lehetne védekezni...viccet félretéve ne féljetek attól, hogy ha azon idegeskedsz, hogy teherbe szeretnél esetni ezért nem fog sikerülni. ha a fizika rendben nem mondom, hogy a lelki dolgok nem nyomnak a latba, de nem akadályozzák a teherbeesést. én mindkét gyereknél túlparáztam ezt a témát, a nagyfiam 6 hónap után a kicsi 2 után sikerült. hajrá, parázzatok nyugodtan, így is sikerülhet!!!
2009. okt. 15. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Csak az a baj,hogy a sok idegeskedéstől,számolgatástól,időzítéstől elveszti a varázsát az együttlét,csak görcsölés van,kedvetlenség,nálam már gyakran düh is.És akkor inkább hagyjuk egymást,abból meg nem gyakran születik baba :-)

Én legalábbis erre gondoltam.Nem arra,hogy folyton a bébin jár az eszem és lelki blokk alakul ki,azért nem jön össze,hanem konkétan arra,hogy megmérgezi a testi kapcsolatunkat,pedig imádjuk egymást és egy pohár bor után,ciklus vége felé,amikor esélytelen a dolog,minden a régi..

De havonta egyszer van ilyen...

2009. okt. 15. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi 8 hónapja próbálkozunk.Érdemes hormonvizsgálatra menni?
2009. okt. 15. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:
9:55-ös voltam))
2009. okt. 15. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Nálunk velem volt gond párom teljesen rendben van. Peteérésem nem volt stb stb... Márciustól minden hónapban 12000 ért váltottam ki gyógyszert hogy majd beállítja és áprilisban reméltem hogy már terhes maradok. hát nem amikor már úgy döntöttem hogy nem váltom ki elegem van meguntam az állandó csalódást na akkor döntött úgy hogy jön! :) Utolsó havi gyógyszert szedtem. Dokinál voltatok már? Hőmérőzés? Neked hormonvizsgálat? Nekem azt is mondták (doki) hogy miután párom megtette a dolgát 10 perc gyertyaállás minimum. De ezt rohadt nehezen bírta a derekam párom segített mindig. Most egy- két hónapra szüneteljetek. Elöbb-utóbb amikor már nem hiszel benne akkor dönt úgy hogy jön. :) Sok sikert

2009. okt. 15. 11:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat, úgy látom más is jár ebben a cipőben. Csak egy pár hónapja kezdtük el a "babaprojektet", tehát még nincs ott az ideje, hogy aggódjunk, és vizsgálatokra járjunk. Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki azt mnodja, hogy leginkább a kapcsolatunk elmérgesedésétől félek, mivel már minden erről szól. Úgy egyeztünk a férjemmel, hogy próbáljuk visszacsempészni a romantikát a kapcsolatunkba, este nincs tévézés, számítógép, csak közös vacsora, egymásrahangolódás. Hátha megjön a kedvünk a spontán szeretkezéshez! Már attól is frászom van, hogy bejelöljem a naptárban az ovulációs periódust, nemhogy hőmérőzzek. Szerintem ez csak megerősítené a parázást.
2009. okt. 15. 11:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia!Mi 6 hónapja próbálkozunk a babával és valahogy ugyan így jártunk. Gyakorlatilag másfél hónapja próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat, ami előtte 3 és fél évig álomként működött. Nem tudom,hogy mi tévő legyek. De úgy el vagyok keseredve.:-(
2009. okt. 15. 14:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, remélem sikerül rendbehoznotok a kapcsolatotokat. Szorítok!
2009. okt. 15. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!