Hogy tudnánk úgy várni a teherbeesést, hogy közben ne ezen görcsöljünk?
Én már odáig jutottam,hogy megváltás az az 5 nap megvonás,amit a férjem vizsgálata előtt kell tartani...
Szégyenlem,de nem izgulok este az ágyban,hogy vajon ez lenne-e az ideális nap,nem akarok gombnyomásra szeretkezni úgy,hogy kínos elfordulás legyen a vége,pedig nincs is kedvem...
De olvastam pont itt egy történetet.Soksoksok próbálkozás után 3 hónapra visszatértek tablettás védekezésre és újra felszabadultak!Aztán abbahagyás után egyből sikerült!
Valami ilyesmi kellene nekünk is,nem?
Csak az a baj,hogy a sok idegeskedéstől,számolgatástól,időzítéstől elveszti a varázsát az együttlét,csak görcsölés van,kedvetlenség,nálam már gyakran düh is.És akkor inkább hagyjuk egymást,abból meg nem gyakran születik baba :-)
Én legalábbis erre gondoltam.Nem arra,hogy folyton a bébin jár az eszem és lelki blokk alakul ki,azért nem jön össze,hanem konkétan arra,hogy megmérgezi a testi kapcsolatunkat,pedig imádjuk egymást és egy pohár bor után,ciklus vége felé,amikor esélytelen a dolog,minden a régi..
De havonta egyszer van ilyen...
Szia.
Nálunk velem volt gond párom teljesen rendben van. Peteérésem nem volt stb stb... Márciustól minden hónapban 12000 ért váltottam ki gyógyszert hogy majd beállítja és áprilisban reméltem hogy már terhes maradok. hát nem amikor már úgy döntöttem hogy nem váltom ki elegem van meguntam az állandó csalódást na akkor döntött úgy hogy jön! :) Utolsó havi gyógyszert szedtem. Dokinál voltatok már? Hőmérőzés? Neked hormonvizsgálat? Nekem azt is mondták (doki) hogy miután párom megtette a dolgát 10 perc gyertyaállás minimum. De ezt rohadt nehezen bírta a derekam párom segített mindig. Most egy- két hónapra szüneteljetek. Elöbb-utóbb amikor már nem hiszel benne akkor dönt úgy hogy jön. :) Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!