Csináltam 4 tesztet és mind a négy pozitiv lett, igaz még halványan de erösödik. Viszont anyám szerint a halvány az nem pozitiv. Van esélem a babára?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 11:46
1/9 anonim válasza:
Naná! :-)
A teszt esetén nem számít a csík erőssége! Ha már picit is látszik, a HCG mutatható a vizeletben, tehát terhes vagy!
Sok sikert és sok boldogságot kívánok!
4/9 anonim válasza:
Engedd meg hogy én is gratuláljak!
Most aztán pihi, nyugi, doki :)
Sok boldogságot!
5/9 anonim válasza:
Nekem szinte csak lefotózva kinagyítva, besötétítve látszott a csík, de az bizony csík és a két csík akármilyen halvány is, pozitív! Nézd, itt az enyém: [link]
Csak még kevés a HCG a szervezetedben. Ha gondolod, csinálj pár nap múlva egy másik fajtát is. De egyébként gratulálok! :)
7/9 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok!Nekem is ez volt,halványan jelent meg a csík.És most 17 hetes terhes vagyok.Sok sikert és minden jót kívánok neked!
8/9 anonim válasza:
Anyukád rosszul tudja, a halvány csík is csik. Gratulálok!
9/9 anonim válasza:
A képlinkelős vagyok. Na, mi újság? elhiszi már anyukád? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!