Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom, merjek...

Holnapra nem várom, merjek tesztelni?

Figyelt kérdés
Tüneteim vannak, éhségérzet, fáradtság, álmosság, szurkálás, feszülés bal oldalon, ízületi fájdalom, fehér krémes folyás, sűrű pisilés. Mensi előjele semmi!Nem fáj a hasam!
2009. márc. 13. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem varj meg 1-2 napot, s ha nem jon meg akkor nyugodtan tesztelj es szerintem pozitiv lesz! Drukolok!
2009. márc. 13. 22:14
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyos vagy :)
2009. márc. 13. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában azt írják rá a tesztekre, hogy már az elmaradt mensi előtt is kimutatják. Hát nekem az egyik legérzékenyebb teszt sem mutatta ki a nem várt mensi napján sem, hanem csak rá két napra, és akkor is elég halványan. De ha nem bírsz várni, próbáld meg. A lényeg, hogy reggeli első vizeletből csináld!
2009. márc. 13. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a Clearblue-t ajánlom.nekem már 2nappal a nemvárt előtt kimutatta :-)
2009. márc. 13. 23:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Megpróbálom reggel, de ha nem mutat semmit akkor jövőhéten is megnézem.

Írok ha sikerült!

2009. márc. 13. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
22:23-as vagyok: nekem pont a clearblue nem mutatta ki... :)
2009. márc. 14. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi ujs veled?

Sikerült??????????

2009. márc. 14. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia! Pozitív tesztel álmodtam, de sajna még negatív :(

20 érzékenységűvel csináltam, pár nap múlva megint megpróbálom egy érzékenyebbel!

2009. márc. 14. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!