Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hét késés után ultrahangon...

1 hét késés után ultrahangon ményálkahártya vastagsága 10 mm. Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

A doki azt mondta, hogy nem igazán lát semmi különöset, de attól még lehet ez egy korai terhesség. Teszteljek jövő héten és ha még mindíg nem jön meg akkor menjek vissza. A méhnyálkahártya vastagságából lehet valamire következtetni?

Igazából kicsit megnyugodtam, hogy nem látott semmit sem.

2009. márc. 13. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a 10 mm kevés egy babához. Nekem ennyi volt ovuláció után, és azt mondták, hogy ebbe talán már be tud ágyazódni. Szerintem nem kell aggódnod, nem hiszem, hogy ebből baba lesz, bár ki tudja?

Ha terhes lennél, akkor bőven 10 fölött kellene lenni a nyálkahártyának, és ilyenkor már ennél többet kéne, hogy lásson a doki.

2009. márc. 14. 10:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy ha ez baba akkor már látott volna valamit hüvelyi ultrahanggal.
2009. márc. 14. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én vagyok a 13.-ai és 21:14-es válaszoló.Nekem voltak tüneteim:fájtak a melleim,7.-én vagyis a nemvárt után 3 nappal barnáztam ami nekem soha nemvolt még,fájdogált a hasam,étvágytalan voltam.De ezek mindenkinél másak.Ha olvasod most ezt akkor megírnád hogy mi lett az eredmény?Én elsőnek most márc. 17.-én voltam uh.-n és még akkor is csak hüvelyin látta.
2009. márc. 19. 10:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a 6 nap késés után már nem akartam tesztelni mert úgy voltam vele hogy a doki úgyis fogja tudni(hát ha ő nem is tudta de a labor igen)10.-én voltam orvosnál és 13.-án kíváncsiságból csináltam tesztet és az már akkor kimutatta tehát akkor már a késésem 9 napos volt.
2009. márc. 19. 10:49
 15/15 A kérdező kommentje:

10:46-osnak!

A dolog vége menzi lett. Ma reggelre megjött. Pedig mára kértem dokihoz időpontot. Így nem is mentem. Végül is másfél hetet késett. AMi lehet másnál megszokott, de nekem mióta megvan azóta most először fordult elő ilyesmi és ezért "paráztam" kicsit túl a dolgot ami valószínűleg még rátett egy lapáttal.

Nekem az volt gyanús, hogy a késésen kívül semmi más tünetem nem volt. Pedig mikor 5 évvel ezelőtt terhes lettem akkor gyönyörűen jött minden tünet (émelygés, hányinger, fáradtság stb). Akkor sajnos a körülmények miatt abortusz lett a vége. Ha most is ez történt volna akkor már biztos megtartottam volna a babát.

Neked sok sikert. Remélem sikerül összehozni azt a kis pocaklakót. :)

2009. márc. 19. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!