Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hét késés után ultrahangon...

1 hét késés után ultrahangon ményálkahártya vastagsága 10 mm. Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

A doki azt mondta, hogy nem igazán lát semmi különöset, de attól még lehet ez egy korai terhesség. Teszteljek jövő héten és ha még mindíg nem jön meg akkor menjek vissza. A méhnyálkahártya vastagságából lehet valamire következtetni?

Igazából kicsit megnyugodtam, hogy nem látott semmit sem.

2009. márc. 13. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A méhnyálkahártyából önmagában nem, nincs olyan vastagság ami egyértelműen terhességet jelent.
2009. márc. 13. 20:30
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Viszont lenne még egy kérdésem. 1 hét késés után már látnia kellett volna a dokinak bármit is ha baba van?
2009. márc. 13. 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam én is nemrég, bár én szeretnék babát, nekem abban a hónap nem is jött meg, de nem volt baba. Aztán a köv. hónapban helyreállt a ciklusom. Nekem azt mondta a doki, hogy a megvastagodott méhnyálkahártya utalhat menszeszre, és babára is menjek vissza 1 hét múlva.
2009. márc. 13. 20:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Nekem is azt mondta, hogy jövő héten teszteljek megint (4 negatív tesztem volt már) és ha negatív és még mindíg nem jön meg akkor menjek vissza.

Igazából még nem tudom mi lenne ha mégis baba lenne.

2009. márc. 13. 20:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
1 hét késés után , ha még a babát nem is, de a petezsákot látnia kellett volna az orvosnak!
2009. márc. 13. 20:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges, hogy tényleg nincs baba csak én aggódom túl? Valamiért a negyedik negatív teszt után se tudom, hogy hihetek e a teszteknek.
2009. márc. 13. 20:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy nincs baba.....
2009. márc. 13. 20:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor lehet valóban csak az idegeskedés tolta el a ciklusomat. Megpróbálok lenyugodni és nem ezen agyalni.
2009. márc. 13. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Tehát akkor nem szeretnél még babát?Nem akarlak megrémíteni,de nekem 6. nap késett amikor orvosnál voltam és nem érzett semmit.Elküldött vérre meg vizeletre és az már kimutatta hogy babát várok.Neked nem kért ilyen vizsgálatokat?Ez alapvető lenne.
2009. márc. 13. 21:14
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem igazán lenne most jó egy baba. Most kezdtem új munkahelyen és a körülmények sem olyanok pillanatnyilag. Doki nem küldött sehová sem, igaz nem a saját dokimnál voltam, mert változott a rendelési ideje.

6 nap késés után neked mutatott már valamit a teszt? Már 5 negatív tesztem volt. Volt bármilyen tüneted a késésen kívül? Mert nekem igazából semmi.

Lehet tényleg csak én aggódom túl a dolgot és a hormonjaim szórakoznak velem.

2009. márc. 14. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!