Száradási csík, vagy pozitív teszt?
Tudom hogy nem kellett volna,de megnéztem a tesztemet időn túl,amin egy halvány 2. csíkot vettem észre. Most nem tudom,hogy ez pozitív,vagy sem... Szerintetek? Holnap csinálok még egyet... (Sajnos nem tudom mikor kell megjönnie,mert még szoptatok, így elég rendszertelen,viszont 2 napja barna pecsételés jelentkezett,ezért csináltam tesztet.) Köszönöm mindenkinek!
Képek:
Igen időn beéül jelent meg a csík a 2. képeken. Már teljesen elbizonytalanodtam, most csináltam még egy tesztet,ezen is időben kijött a második csík, igaz nagyon halvány...
Igen szerintem is pozi úgyhogy szívből gratulálok!!!!!
Nekem is van egy 18 és egy 4 hós fiam,nem tervezünk már több babát de ilyenkor megint előjönnek a hormonok és "bezsongok".Bízom benne hamarosan elmúlik :)
Sok boldogságot!!
Szia!
Jó régi kérdés már, de mi lett?:) Nekem száradási csíknak tűntek csak...:( de írj, hogy babát vársz-e!!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!