Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík, vagy pozitív...

Száradási csík, vagy pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem kellett volna,de megnéztem a tesztemet időn túl,amin egy halvány 2. csíkot vettem észre. Most nem tudom,hogy ez pozitív,vagy sem... Szerintetek? Holnap csinálok még egyet... (Sajnos nem tudom mikor kell megjönnie,mert még szoptatok, így elég rendszertelen,viszont 2 napja barna pecsételés jelentkezett,ezért csináltam tesztet.) Köszönöm mindenkinek!

Képek:

[link]

[link]

2011. máj. 18. 22:52
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Igen időn beéül jelent meg a csík a 2. képeken. Már teljesen elbizonytalanodtam, most csináltam még egy tesztet,ezen is időben kijött a második csík, igaz nagyon halvány...

[link]

2011. máj. 23. 21:00
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
EZ POZITÍV!:D Akkor is ha halovány!Szerintem egy hét múlva csinálj egy újat vagy menj el dokihoz,akkor biztos meg lesz erősítve a terhesség ezek által!
2011. máj. 23. 22:51
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen szerintem is pozi úgyhogy szívből gratulálok!!!!!

Nekem is van egy 18 és egy 4 hós fiam,nem tervezünk már több babát de ilyenkor megint előjönnek a hormonok és "bezsongok".Bízom benne hamarosan elmúlik :)

Sok boldogságot!!

2011. máj. 23. 23:27
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Na így már tényleg POZITÍV, hogy időn belül kijött most már! Gratulálok én is! Egyébként pontosan hány nap kellett ahhoz, hogy most időn belül kijött???
2011. máj. 24. 08:54
 35/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) Most hogy utána számolok 4 nap kellett amíg időn belül is pozitív lett a teszt. Remélem az orvos is megerősít majd:)
2011. máj. 24. 09:07
 36/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!
2011. máj. 24. 10:51
 37/39 anonim ***** válasza:
szia!!Mikor mész dokihoz????21+3km..
2011. máj. 24. 11:13
 38/39 anonim ***** válasza:
jaaaaaaaj nagyon nagyon nagyooooooooooooooon gratulalok a picurhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez bisztos pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) boldog babavarast!!!!! es jo egeseget mindketotoknek!!!!30+4hkm
2011. máj. 24. 13:39
 39/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó régi kérdés már, de mi lett?:) Nekem száradási csíknak tűntek csak...:( de írj, hogy babát vársz-e!!!:):)

2011. aug. 17. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!