Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík, vagy pozitív...

Száradási csík, vagy pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem kellett volna,de megnéztem a tesztemet időn túl,amin egy halvány 2. csíkot vettem észre. Most nem tudom,hogy ez pozitív,vagy sem... Szerintetek? Holnap csinálok még egyet... (Sajnos nem tudom mikor kell megjönnie,mert még szoptatok, így elég rendszertelen,viszont 2 napja barna pecsételés jelentkezett,ezért csináltam tesztet.) Köszönöm mindenkinek!

Képek:

[link]

[link]

2011. máj. 18. 22:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
gratula!:))
2011. máj. 23. 08:40
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!!!!!Nagyon jó egészséget és sok-sok boldogságot nektek!!!!!!Remélem nemsokára mi is megtudhatjuk milyen "ez az érzés"!Ugye csajok?! :-)
2011. máj. 23. 09:38
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok sok sok boldogságot és egészséget kívánok nektek :)
2011. máj. 23. 09:41
 24/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek! A babára váróknak mielőbbi kétcsíkost kívánok én is!!

Egyébként a megszakításos védekezés valóban nem biztonságos ezek szerint, habár mi csak egyszer próbáltuk ki a férjemmel meg is lett az eredménye:D Persze mi szeretettel várjuk a kis jövevényt, aki viszont nem szeretne babát ezt a "védekezést" sűrgősen felejtse el!!

Minenkinek sok egészséget és örömteli babázást kívánok.

2011. máj. 23. 11:05
 25/39 anonim ***** válasza:
15%
Ne haragudj,de ez nem pozitív.....
2011. máj. 23. 11:14
 26/39 anonim ***** válasza:
56%
szia!én sem akarlak megbántani,de nekem ez a fajta tesztem minden hónapban így néz ki és nem pozitív.remélem ugyan hogy csak nálam szórakozott.sok szerencsét!
2011. máj. 23. 13:28
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha az utóbbi tesztet amit csináltál időn belül jött már ki, akkor lehetsz terhes, de ha időn túli lett ez is akkor nem biztos. Mert nekem van 6 db ilyen tesztem, amin nem azonnal jelent meg a 2. csík és nem vagyok terhes sajnos.
2011. máj. 23. 15:52
 28/39 anonim ***** válasza:
kedves utolsó 3 válaszoló!végigolvastátok a válaszokat és a kérdező kommentjét?
2011. máj. 23. 17:22
 29/39 anonim ***** válasza:
Igen, és ebből nem derült ki, hogy időn belül jött-e most ki a 2. csíkja. A legfrissebb tesztről beszélek.
2011. máj. 23. 17:31
 30/39 anonim ***** válasza:
Hát gondolom annál időn belül ott volt....
2011. máj. 23. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!