Száradási csík, vagy pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem kellett volna,de megnéztem a tesztemet időn túl,amin egy halvány 2. csíkot vettem észre. Most nem tudom,hogy ez pozitív,vagy sem... Szerintetek? Holnap csinálok még egyet... (Sajnos nem tudom mikor kell megjönnie,mert még szoptatok, így elég rendszertelen,viszont 2 napja barna pecsételés jelentkezett,ezért csináltam tesztet.) Köszönöm mindenkinek!
Képek:
2011. máj. 18. 22:52
11/39 anonim válasza:
Nekem ez nagyon pozitívnak tűnik! Mindenképpen csinálj még egyet, és azt időben nézd meg! :)) Írj majd mi volt! :)
14/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A második vonal egy óra múlva jelent meg. Ma csak délután volt lehetőségem tesztet csinálni, ClearBlue tesztet használtam. Egy alig kivehető, szinte nem is látható vonalacska jelent meg, amit a férjem nem is lát rajta... Várok még néhány napot, és újra tesztelek... Én még reménykedem:) Majd megírom a fejleményeket...:)
2011. máj. 19. 22:31
15/39 anonim válasza:
Jaj szúrkolok nagyon hogy az erősebb pozitív legyen :)
16/39 anonim válasza:
Pozitívnak látszik, reméljük nálad babát jelent. Nekem is voltak ilyenjeim, de nekem sajnos nem lett baba...
Nagyon drukkolok neked!!
17/39 A kérdező kommentje:
2011. máj. 23. 00:16
19/39 anonim válasza:
Szia!ÉN is ilyen halványan és bizonytalanúl kezdtem.Jövő hónapban lesz 2 éves a kis "csíkocskám" :)
Tiszta szívből gratulálok és minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!