Ki az aki 1 éve próbálkozik és volt orvosnál? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 16:58
1/8 anonim 

válasza:

szia! Mi 1,5 éve próbálkozunk. A férjemet vizsgáltatta ki elösször az orvosom, mert azt mondta, hogy egyszerűbb elösször a férfit kizárni. Igaza is volt a mi esetünkbe, mert a férjemnek here viszérve volt. Egyébként ez úgy derült ki, hogy a spermavizsgálat eredménye nem volt valami jó. Megműtötték, 3 hónap múlva ment kontrollra az eredményei 80%-ban javultak.:) Ez egy év után volt, mert mi az egy év leteltével mentünk orvoshoz. Most ott tartunk, hogy az orvosom most írt clostit 2 havi adagot. Ha ez sem segít, akkor kezd el engem vizsgálni. Megmondom őszintén, hogy ez nekem elég furcsa, mert azon kívül, hogy rákszűrést vett le, meg megvizsgált nem csinált mást. Se ultrahangot, se hormon, semmi. Érdekes nem, de azt mondta, hogy ő feleslegesen nem akar vizsgálódni. Most egyébként furcsán érzem magam, keddre nem várom. Remélem, nem kell már a gyógyszert kiváltanom. Neked is szorítok, mielőbbi sikert!!!
2/8 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen a válaszodat!!!
Amit írtál, az tényleg nagyon furcsa, én biztos orvost váltanék, mert 1 év után szerintem egy vizsgálat sem felesleges!!
Én 2 hét múlva megyek, de ragaszkodni fogok mindenféle vizsgálathoz!
Drukkolok, hogy hamar összejöjjön a babátok!
2009. márc. 13. 17:34
3/8 anonim 

válasza:

Mi nyáron lesz egy éve, hogy próbálkozunk. Alapvizsgálatok után (hormon vérből, UH) nálam minden ok, de kiderült, hogy a férjemnek herevisszértágulata van. Megműtötték, remélem hamarosan sikerülni fog a babóca! Sok sikert nektek!
4/8 anonim 

válasza:

Sziasztok, mi tobb mint egy eve probalkozunk, a meddosegiben oktoberben allapitottak meg meg nalam a PCOS-t. A ferjem rendben szerencsere. Most kezdem a Clostyt, szoval remelem hamarosan babazunk! Sok sikert mindenkinek!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenkinek drukkolok!!!
2009. márc. 13. 18:35
6/8 anonim 

válasza:

Mi 1 éve és 3 hónapja próbálkozunk. Nagyon nehéz volt a vizsgálatokat "kikönyörögni" a dokitól és közben 2x dokit is váltottam, pedig 30 múltam és első baba ... Nekem volt hormonvizsgálatom, volt pár closti hónapom és múlt hónapban egy laporoszkópiás átjárhatósági műtétem. Férjem volt urológusnál és spermavizsgálaton. Mindkettőnk eredményei nagyon jól voltak. Nekem a doki azt mondta, hogy ezt nevezik ismeretlen eredetű meddőségnek. Áprilisra tervezem az első inszemet, bár türelemre intettek, de nagyon nem megy ...
7/8 anonim 

válasza:

én 4 hónaop sikertelenség után kezdtem el orvoshoz járni... peteérés stb.. majd elfogyasztottam 4 orvost, mire az 5. segített és két hónap alatt megfogant a bébi.. Rendszertelen ciklussal mentem, vagyis minden hónapban megvolt a menszeszem, csak nem mindíg ugyanannyi napra jött meg. Javított a prolaktin szintemen és össze is jött, pedig aztán mi rendesen rá voltunk álva a dologra. LH teszt, hőmérő, 12 napon keresztül sex...stb. Aztán ez a doki hamar rájött a lényegre és sikerrel jártunk. ÉN azért nem vártam meg az egy év türelmi időt , mert akkor 1 év próbálkozás, majd megint hónapok mire rájönnek mi a gond, vizsgálatok... szóval nem akartam 2-3 évet ezzel várni. Drukkolok neked is nagyon!!!
8/8 anonim 

válasza:

Mi a 0.próbálkozásnál az optimális családtervezőbe mentünk(Bolgárkerék),ott autómatikusan mondták,hogy hőmérőzés,és a férjemet is preventíve megvizsgálták.A hőmérőzésből ki is derült,hogy nincs rendes peteérés.A saját dokimhoz mentem,2 hónap sima próbálkozást kért,aztán clostit kaptam,és uh-n nézte a peteérést.innen 5 hó múlva sikerült.(így is majdnem egy év ment el.szerintem sem érdemes 1 évet várni,minimum egy spermavizsgálat,hogy minden ok-e)Ma 2 éves a lányunk.Most tesót szeretnénk,de még spontán próbálkozunk.(csak 4 hóig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!