Miért van még mindig olyan mindjárt megjön érzésem, amikor pár napja múlt el?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy babám van, sok tünetem volt. De 2 napig véreztem, 2 napig pedig barna volt. Még mindig olyan furán érzem magam. Lehet, hogy mégis baba van? Érdemes tesztet csinálni? Gyenge fehér/nyálkás folyás, derék ill. hát fájás, álmosság, éhesség, fályó ill. érzékeny cici.2008. febr. 17. 18:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem,ha a mensid nem volt olyan lefolyású, mint amilyen máskor lenni szokott és ilyen jellegű tüneteid vannak nyugodtan csinálj holnap első vizeletből egy tesztet.Lehet babás vagy. Szoritok!
2/4 anonim válasza:
én azt mondom csinálj tesztet.Mert ha az lettél kimutatja a teszt.Meg nagyonsok olyat hallottam,hogy terhes volt de megjött neki csak kevesebb volt mint szokott.Föleg ha még a mellfeszülés is megmaradt.Majd írd le mi lett az eredmény.Szurkolunk. 4 hetes kismama
3/4 A kérdező kommentje:
Ok. Holnap reggel csinálok tesztet, éppen van is itthon egy Gabriel! :))
2008. febr. 17. 19:09
4/4 A kérdező kommentje:
Sajna negatív lett! :((((((((( Majd legközelebb!!
2008. febr. 18. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!