Ez az első clostis hónapom. Mikor kellene pé-nek lennie tőle?
Figyelt kérdés
Ma van a 15. nap és még szerintem nem volt. Pici szúrkálás van a baloldalon, de nem meggyőző. Szex közben is fájt picit, ugyanott a baloldalt, illetve fájt a hasam is, szerintem a méhszáj lentebb lehet (ilyet már rég nem éreztem, rég nem is volt pé). Szerintetek lehet még pé ebben a hónapban vagy a gyógyszer sem segít?2009. márc. 13. 15:21
1/5 anonim 

válasza:

Simán lehet péd, amit érzel, az is nagyon biztató. (méhszáj lenn, szúrkálás) Még a nyákot érdemes figyelned, peteérés környékén több van, vizes, vagy tojásfehérje-jellegű.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy alig van folyás, a hőmből még bármi lehet, az lh tesz az utóbbi pár napban negatív. Ezért kérdeztem hátha valakinek mondjuk 20. napra rakta, hogy van-e még értelme reménykedni.
2009. márc. 13. 15:59
3/5 anonim 

válasza:

Mindenképpen van remény én is első havis clostis vagyok és nekem a hőm alapján 18. napon volt peteérés.Én még sosem tapasztaltam tojásfehérje nyákot/vagy csak nem figyeltem eddig/bár szerintem észre vettem volna.s most a 18. cn volt tojásfehérje is meg hőleesés illetve utána kiugrás is.Most pedig reménykedem, hogy sikerült:)
4/5 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy lh-tesztet és pozitív lett! Vastagabb a tesz csík, mint a kontroll csík! Nekem ilyen még sose volt! Talán mégis lesz pé. Nagyon boldog lettem!
2009. márc. 13. 16:13
5/5 anonim 

válasza:

Szia!Tehàt akkor az ovulàciòd 24-36 òràn belül megtörtènik. Ma ès holnap lehet akciòzni ! Hajrà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!