Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 27-én volt meg utoljára...

Január 27-én volt meg utoljára, azota semmi, peteérésem volt tudom 100 szazalékra, hot nem mérek. Miért nem jön meg? Mi baj lehet?

Figyelt kérdés
Derék fájásom van mell feszulés es gyomorsav, negativ teszt, orvosom szerint mindenem rendben van nekem és páromnak is. Hormonszint oké. Ezt még a mult honapban derult ki. Talán pcos-s lennék amit a noiorvosom nem vett eszre ?
2009. márc. 13. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A pco-t észre kell venni uh. mert a petefészekben sok apró ciszta van.De lehet mióma vagy bármi egyéb ami miatt nem jön meg,de ez is uh jól látható szerintem legalább is nekem így vették észre és a hormonjaim rendben voltak.
2009. márc. 13. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Mikor teszteltél? És azóta nem voltál a dokidnál uh-n?
2009. márc. 13. 15:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Mult heten hetfon teszteltem, es negativ, miomam nincs, cisztaim voltam, de a dokim szerint nem utal pcora, en mar nem ertem az egeszet, annyira szeretnek mar babat.
2009. márc. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!