Yadine szedése után mennyi idő alatt lehet próbálkozni? Babát szeretnék, mindent meg akarok tenni hogy terhes legyek. Mikor van peteérés? Egy hónapja hagytam abba a tabletta szedését. Kiszámolhatom száz százalékra hogy mikor van peteérésem?
Én 6 évig szedtem a Yadinet, a dokimat megkérdeztem, hogy mikor lehet probálkozni, azt mondta, hogy őszerinte várjak 3 hónapot, ez meg is történt, aztán eltelt még 3 hónap, most pedig 3 napos késéssel vagyok a menszimmel, ugyhogy szerintem most sikerült! :-)
A hat hónap alatt egyszer sem éreztem a peteérésemet, kivéve az utolsóban, de akkor nem is görcsöltem a babán, csak egyszerüen szerettük egymást, nem forgott minden gondoloatom a kisbabán!
Ugyhogy ne görcsölj rá, csak legyetek együtt amikor ugy érzitek!!
Én is yadine-t szedtem és a doki nekem is 3 hónap egyéb védekezést javasolt, hogy tuti ne legyen semmi baja a babónak.
9 hetes kismami
Én már 6 éve szedem a Yadine-t, most szedem be az utolsó bogyókat és utána mi is tervezzük a családalapítást. Én is kérdeztem az orvosomat,és mondta hogy nem szükséges várni a gyógyszer után,mert alacsony hormontartalmú.
Én a saját és a babám érdekében szeretnék majd várni egy pár hónapot (2-3).
Görcsölni semmiképpen nem szabad,jön aminek jönnie kell.Általában a legváratlanabb pillanatban jön össze a baba.Mindent természetesen kell csinálni,és majd kopogtat a pocakban amikor jönnie kell :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!