Még mindig késik, menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Én vagyok aki fél hogy terhes lesz és nem is szexel.. Anyukám kért időpontot pszihológushoz, szóval minden rendben lesz. De a mensim még késik, kell nőgyógyászhoz menjek?2009. márc. 13. 12:36
11/13 A kérdező kommentje:
nem a barátnőm * nővérem, bocsi teljesen hülye vagyok
2009. márc. 13. 13:59
12/13 anonim válasza:
Te hogy éltél eddig, burokban? Egy zacskót húztak rád vagy mi? Gumikesztűben éled az életed? 15 éveset tudod milyen rendszertelen még a menstruáció?
Vagy nem tudsz mit kezdeni magaddal és kitalálsz valami egetrengető baromságot, hogy távnézéssel terhes lehetsz egy használt óvszertől?
Felvilágosított téged már valaki valaha is?
13/13 anonim válasza:
Szerintem se aggódj.Én 18 elmúltam amikor rendesen beállt a menzim. Volt hogy hónapokig nem jött meg,vagy 1 hónapban 2x is,és volt olyan is hogy pár napig valami barna izé aztán semmi.Ha meg nincs szex nincs terhesség,ezzel fölösleges ingerelned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!