Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már ne is reménykedjek, hogy...

Már ne is reménykedjek, hogy alacsony progeszteron szinttel Closty nélkül is sikerülhet?

Figyelt kérdés

15 hónapja próbálkozunk babával. Az elején, mikor még csak 6 hónapja próbálkoztunk elmentem kivizsgálásra. Vérvételből megállapították, hogy alacsony a progeszteron szintem. Akkor a doki Clostyt írt fel, de reménykedtem, hogy gyógyszer nélkül is sikerülhet, ezért nem szedtem be. Most, hogy a 15 hónapnál tartunk kicsit el vagyok keseredve, hogy lehet, hogy mégiscsak gyógyszerhez kell nyúlnom-"fiatal korom ellenére", hogy nekem is legyen kisbabám, mert "természetes" módon nem igazán sikerül:(

Ti mit gondoltok? Szednétek a helyembe? Ki járt hasonló helyzetben?

Júniusban terveztem, hogy elmegyek megint kivizsgáltatni magam, mert próbáltam már a Premenst, barátcserjét, palástfüvet....hátha egy kicsit felnyomják a progi szintem...de nem igazán használtak (mindegyiknél kivártam a 3 hónapot)

Már egyáltalán nem is görcsölünk rá, nem nézem a peteérést...mintha elfogadnám, hogy segítség nélkül úgysem sikerülhet:(

23/L

2011. máj. 17. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel már 15 hónapja nem sikerül teherbeesned természetes módon és a doki felírta a closty-t akkor szerintem élj a lehetőséggel és szedd.

Írtad, hogy alacsony a progi szinted. Ez hőgörbéden látszik? Esetleg felraknál nekem egy ilyen görbét? Köszi.

2011. máj. 17. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
nem ertem hogy miert felsz ennyire a clostytol (meg csak nem is hormon)...nagy butasag volt eddig nem beszedni...igy csak telik az ido es varhatod a csodat...nincs is mirol beszelni...majd ha 3 clostys honap utan sem sikerul akkor valoban sirankozhatsz. Meg kell erteni hogy van akinek megy pikk-pakk es van akinek nem...te az utobbi vagy es ezt meg diagnosztizaltak si...akkor meg mire vartal? sajnos az a tipusu no vagy (mint en is akinek nem eleg csak a szex egy gyerekhez
2011. máj. 17. 19:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...igazatok van- akkor megyek kövi hónapban kivizsgáltatni magam....amúgy is szerettem volna:)

Kedves első-nem vezettem hőgörbét!

2011. máj. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!