E-vitaminról mit tudtok, meddig érdemes szedni, tényleg vastagítja a nyálkahártyát?
Figyelt kérdés
Most vettem E-vitamint a DM-ben: 50 db van benne. Minden nap 1-et beveszek. Úgy jó, hogy evés után? Ártani nem árthat ugye és nem kavar be a ciklusba? E-vitaminnal nagyobb esélyem lesz teherbeesni?2011. máj. 17. 14:43
11/16 anonim válasza:
Ne haragudj a kérdésért, de ha kb 1000 Ft-os E vitaminra alig van pénzed, akkor mire akarsz gyereket vállalni? az egy kicsit többe fog kerülni, mint az e vitamin?????
12/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs nálam pénz. Nem azt mondtam, hogy nincs pénzünk. :)
Babát tudunk vállalni.
2011. máj. 17. 15:16
13/16 anonim válasza:
Szia!Ellet mondok mindenkinek!A 100 mgos elég!Én a gyógyszerésztől kérdeztem meg és a 100 mgos a napi szintentartáshoz elég és a nődokim is ezt mondta!SZEDD CSAK!!
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló!
Köszi, most megnyugtattál. Akkor talán valamit csak segíthet ez a mennyiség is. Szedem, mivel megvettem.
2011. máj. 17. 19:29
15/16 anonim válasza:
Miért nem szedsz terhesvitamint? Nekem azt mondta az orvos azt kell szedni, már a terhesség előtt is. Abban van E vitamin is, annyi amennyi kell.
Jó persze drágább mint 900 Ft...
16/16 anonim válasza:
ki beszél itt 1000 mg os E vitaminról, olvass után a vitamin túladagolásnak, a napi bevitel a 10 milligramm (RDA alapján) nem 1000 mg, tegnap 2 féle multivitamint is szedtem az immun erősítésre és kiderült, hogy lehet hogy kár volt. Egyikben volt 20 mg a másikban kb 40 mg vagyis ez már 60 mg, A túlzott E vitamin miatt állandóan fáj ma a fejem, amely a túladagolására jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!