Magas TSH mellett veszélyes a terhesség?
Figyelt kérdés
1,5 éve próbálkozunk babával, egy éve sajnos elvetéltem, és azóta sem estem teherbe. Nemrég voltam hormonvizsgálaton, ahol 4,48 mlU/l TSH értéket mértek. (T3, T4 rendben van) Azt olvastam,2 körül kell lennie, ha babát szeretnék. Ugye indokolt felkeresnem egy endokrinológust? Clostyt szedek, ha esetleg összejönne a baba, lenne valami baja a pajzsmirigy alulműködéstől?2009. márc. 12. 22:34
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Igen keress fel egy endokrinologust én 1hónapja voltam nálla,nekem is volt vetélésem és súlyom is gyarapodott nekem is túlmüködik a pajzsmirigyem.Kaptam rá gyógyszert és megkérdeztem,hogy babát szeretnénk van e akadálya azt mondta,semmi de ezt a gyogyszert akkor is szednem kell lehet emelni kell az adagot.Szerdán +teszteltem.
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat, és gratulálok a pozitív teszthez! Boldog babavárást kívánok! Ma szereztem beutalót, jövőhéten kérek időpontot az endokrinológusnál, és akkor már előrébb leszek baba ügyben.:)
Bár nem nagy az eltérés, nyugodtabb leszek, ha beszélek egy szakemberrel. Nektek milyen vizsgálatokat végeztek el a hormon vizsgálaton kívül?
2009. márc. 13. 19:17
4/4 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!
En valojaban nem valaszolok, hanem szeretnem veled felvenni a kapcsolatot, hogy neked milyen vizsgalataid voltak, en most veteltem el a 4. babamat, eleg magas volt az FSH m, es most mar mindenkeppen ki szeretnem vizsgaltatni magamat. Milyen gyogyszert adtak, lettel e mar babas azota, es meg lennenek kerdeseim. Momentan teljesen padlon vagyok, ketsegbe vagyok esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!