Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi ideig érdemes táppénzen...

Mennyi ideig érdemes táppénzen (szabadságon) lenni az inszem után?

Figyelt kérdés
30 múltam és több mint egy éve próbálkozunk az első babával, sajnos sikertelenül. Februárban voltam laporoszkópiás átjárhatósági műtéten, ahol mindent rendben találtak és a férjem eredményei is jók voltak. Április végére tervezem az első inszeminációt (ismeretlen meddőségi ok miatt), viszont nem tudom hogyan tervezzem a munkahelyi "kimaradásomat". Elég stresszes a munkahelyem és ügyfelekkel foglalkozom egész nap. A háziorvosom fiatal anyuka és teljesen támogat és a főnököm is (remélem).
2009. márc. 12. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez nekem is dilemma. Én gyerekek közt dolgozom, inszem után ha minden igaz néhány napig itthon maradok, majd 2-3 nap munka és jön a tavaszi szünet. Annak a végére már kiderül hogy sikerült-e a baba.

Viszont pozitív teszt után otthon maradok ez már biztos.

2009. márc. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!