Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a menstruációm. Nem...

Késik a menstruációm. Nem szexeltem senkivel! Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nincs barátom nem szexeltem. Pedig rendszeres a menstruációm és most fáj a hasam.. Csak félek hogy terhes vagyok mert a kukába találtam egy óvszert, és félek hogy volt valami a kukán, és valahogy magamhoz jutott. ( a nővéremék óvszere ) nem az enyém.
2009. márc. 12. 18:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
NEM szivatás sajnos voltak pszihés problémáim. egyáltalán nem viccelek, ilyennel nem szoktam. Esküszöm
2009. márc. 13. 10:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Kb. 1 hónapja volt itt egy vészesen hasonló kérdés. Csak az a leányzó attól félt, hogy a fiútestvére után ha wc-re megy terhes lesz, mert a srác ott önkielégített.

Ez a fajta félelem ennyire elterjedt? Ennyire nincsenek felvilágosítva a tinik? :-(((

Nem lehetsz terhes, a bugyit ne használd, hanem mosd ki, ha idegesít. Kezet nyugodtan moshatsz, ez a hosszú ideig történő kézmosás egy kényszercselekvés, olvass utána a neten. Van aki azért nem tud elindulni pl. reggel otthon ról, mert min. 20x visszamegy hogy elzárta -e a gázcsapot meg ilyenek. Szakember - pszichiáter vagy kineziológus - segíthet, de nyilván ha kiskorú vagy nincs rá pénzed akkor a szüleiddel kell erről beszélned először. De valszleg ha itt teszed fel ezt a kérdést, akkor sajnos velük sem tudsz beszélni. Írnod kéne a neten egy pszichológusnak, van online tanácsadás is. Addig is: a teherbeesés akkor jöhet létre, ha a hímvessző behatol a nyusziba és ott is marad amíg el nem élvez, sőt utána is. Sokan vannak itt, akik sok-sok nyuszizás ellenére nem maradnak terhesek és mindenféle kivizsgálásokra járnak - köztük én is. Úgyhogy hihetsz nekünk: nincs babó!

2009. márc. 13. 19:19
 23/23 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM! ÖRÜLÖK HOGY VAN AKI SEGÍT NEKEM.
2009. márc. 13. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!