Késik a menstruációm. Nem szexeltem senkivel! Terhes vagyok?
Kb. 1 hónapja volt itt egy vészesen hasonló kérdés. Csak az a leányzó attól félt, hogy a fiútestvére után ha wc-re megy terhes lesz, mert a srác ott önkielégített.
Ez a fajta félelem ennyire elterjedt? Ennyire nincsenek felvilágosítva a tinik? :-(((
Nem lehetsz terhes, a bugyit ne használd, hanem mosd ki, ha idegesít. Kezet nyugodtan moshatsz, ez a hosszú ideig történő kézmosás egy kényszercselekvés, olvass utána a neten. Van aki azért nem tud elindulni pl. reggel otthon ról, mert min. 20x visszamegy hogy elzárta -e a gázcsapot meg ilyenek. Szakember - pszichiáter vagy kineziológus - segíthet, de nyilván ha kiskorú vagy nincs rá pénzed akkor a szüleiddel kell erről beszélned először. De valszleg ha itt teszed fel ezt a kérdést, akkor sajnos velük sem tudsz beszélni. Írnod kéne a neten egy pszichológusnak, van online tanácsadás is. Addig is: a teherbeesés akkor jöhet létre, ha a hímvessző behatol a nyusziba és ott is marad amíg el nem élvez, sőt utána is. Sokan vannak itt, akik sok-sok nyuszizás ellenére nem maradnak terhesek és mindenféle kivizsgálásokra járnak - köztük én is. Úgyhogy hihetsz nekünk: nincs babó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!