Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a menstruációm. Nem...

Késik a menstruációm. Nem szexeltem senkivel! Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nincs barátom nem szexeltem. Pedig rendszeres a menstruációm és most fáj a hasam.. Csak félek hogy terhes vagyok mert a kukába találtam egy óvszert, és félek hogy volt valami a kukán, és valahogy magamhoz jutott. ( a nővéremék óvszere ) nem az enyém.
2009. márc. 12. 18:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem biztos terhes lettél! Anyádnak mondd meg!
2009. márc. 12. 19:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ismét én!

Ha ennyire aggódsz, legyen nálad mindig egy fertőtlenítő kendő, gyógyszertárban is lehet kapni. (olyan mint a babpopsitörlő)

Azt nem kell 10 percig használni, bár költségesebb, mint a víz, de talán az már megnyugtatna!

Elég irreálisak a félelmeid! Ez másnak eszébe sem jut!

Na mindegy, talán ez a fertőtlenítőkendő jó megoldás lenne, de ezt se vidd túlzásba!

Nyugodj meg és élvezd az életed! Fiatal vagy, itt a tavasz, jön a nyár, a szerelem, ne ezeken túráztasd az agyad!

2009. márc. 12. 19:58
 13/23 A kérdező kommentje:
Én csak segítséget kértem semmi többet.
2009. márc. 12. 19:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Meg most is pl, kidobtam egy fülpiszkálót és hozzáért a kezem a kukához ( nem mostam kezet ) és úgy teregettem a bugyim, most meg nem merem felhúzni és félek.. ilyen butaságon.. felhúzhatom?
2009. márc. 12. 20:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi!

Szerezzetek be egy lábbal nyitható kukát, az csak pár százas, a zsbpénzedből is kitelhet.

Amugy meg nyílvános vécéken én is nagyon óvatos vagyok, mert én meg a nemibetegségektől félek. Pl.papírral fogom meg a kilincset, ha betétetkell cserélnem és kézmosás után is.

Aztán meg vannak ezek a baktériumölő szappanok...

Gondolkozz el honnan ez a félelem, és dolgozd fel magadban, mert a későbbiekben ez okozhat neked komoly gondot.

2009. márc. 12. 20:32
 16/23 A kérdező kommentje:
oké veszek.. Most fürödtem itt ülök köntösbe, felhúzhatom azt a bugyit, vagy ne? félek a terhességtől nagyon
2009. márc. 12. 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem írj más fórumokra és keress fel egy szakembert! (és itt nem nőgyógyászra gondolok!!!)

Kezdesz "sok" lenni..

2009. márc. 12. 21:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni egy Higeen nevű alkoholos kézfertőtlenítő zselét.Én nagyon szeretem 99%-ban fertőtlenít.Lehet kapni a tescoban is(kb. 400 ft).A lábbal kinyitható szemetes jó ötlet,próbáld meg!

Semmi féle képpen nem lehetsz terhes!!!

2009. márc. 12. 21:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja,és ha a "koszos" bugyi idegesít akkor másikat használj.

Egyébként ez egy betegség nálad(nem rossz indulatból mondom!!!!!)És ezt ki lehet kezeltetni,járj utána,mert ez súlyosbodhat nálad.NEM VICC!!!

2009. márc. 12. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:
hehe jó kis szivatás:-) lányok nem vettétek észre? otthon meg vigyorog a barátnőjével:-)
2009. márc. 12. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!