Késik a menstruációm. Nem szexeltem senkivel! Terhes vagyok?
Ismét én!
Ha ennyire aggódsz, legyen nálad mindig egy fertőtlenítő kendő, gyógyszertárban is lehet kapni. (olyan mint a babpopsitörlő)
Azt nem kell 10 percig használni, bár költségesebb, mint a víz, de talán az már megnyugtatna!
Elég irreálisak a félelmeid! Ez másnak eszébe sem jut!
Na mindegy, talán ez a fertőtlenítőkendő jó megoldás lenne, de ezt se vidd túlzásba!
Nyugodj meg és élvezd az életed! Fiatal vagy, itt a tavasz, jön a nyár, a szerelem, ne ezeken túráztasd az agyad!
Nyugi!
Szerezzetek be egy lábbal nyitható kukát, az csak pár százas, a zsbpénzedből is kitelhet.
Amugy meg nyílvános vécéken én is nagyon óvatos vagyok, mert én meg a nemibetegségektől félek. Pl.papírral fogom meg a kilincset, ha betétetkell cserélnem és kézmosás után is.
Aztán meg vannak ezek a baktériumölő szappanok...
Gondolkozz el honnan ez a félelem, és dolgozd fel magadban, mert a későbbiekben ez okozhat neked komoly gondot.
Szerintem írj más fórumokra és keress fel egy szakembert! (és itt nem nőgyógyászra gondolok!!!)
Kezdesz "sok" lenni..
Lehet kapni egy Higeen nevű alkoholos kézfertőtlenítő zselét.Én nagyon szeretem 99%-ban fertőtlenít.Lehet kapni a tescoban is(kb. 400 ft).A lábbal kinyitható szemetes jó ötlet,próbáld meg!
Semmi féle képpen nem lehetsz terhes!!!
Ja,és ha a "koszos" bugyi idegesít akkor másikat használj.
Egyébként ez egy betegség nálad(nem rossz indulatból mondom!!!!!)És ezt ki lehet kezeltetni,járj utána,mert ez súlyosbodhat nálad.NEM VICC!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!