Késik a menstruációm. Nem szexeltem senkivel! Terhes vagyok?
Szia!
100%, hogy nem vagy terhes!!!!
Gondolom a kukában lévő óvszert nem fogdostad, de ha mégis akkor sem kell aggódnod! Igen hosszú lenne az út a kukától a méhedig, és a megtermékenyülésig, valószínűleg a gumiban lévő spermák sem voltak már életképesek! (ha egyáltalán benne voltak)
Ha késik is mensid, biztosan mástól van, rengeteg oka lehet, talán attól, hogy ilyen badarságokon gondolkozol, stresszelsz.
Remélem nem haragudtál meg, de elég abszurd lenne a dolog...
Nyugodj meg! A hasfájás már lehet h a közelgő vérzés jele!
Szia!
18:16-os vagyok!
Hát nem normális dolog, hogy ennyire parázol a betétes dolgon. Gondolod, hogy a vécétekben/vagy más vécékben lévő kuka össze-vissza van spriccelve spermával?
És hogy kerülne a betétre? Amikor kidobod a használt betétet, akkor sem kell a kukához érned, a betét tiszta amikor kibontod, és tisztán teszed a bugyidba.
"Meddig életképes a spermium?
Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra."
Ezt bemásoltam, ne izgulj ilyeneken!
Akkor lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szeretkezel egy fiúval, aki benned megy el, és neked pont peteérésed van. Amúgy minden védekezés nélkül is, "csak" 60% az esély, hogy minden együtt legyen ahhoz, hogy baba foganjon!
Ne gondolkozz már ilyeneken! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!