Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 8-án voltunk együtt a...

Március 8-án voltunk együtt a párommal úgy hogy babaproject-be vágtunk. Ma bal oldalon lent erős nyyillaló érzést érzek nem lehet h beágyazódás?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már babát és tudom nem lehetne de figyelem a jeleket. Nem beképzelem nem vagyok bolond tényleg fáj. mensi márc 22 hóm tegnap 36,7 ma reggel 36,2
2009. márc. 12. 07:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én márc 24-re nem várom. Elvileg 10-én volt peteérésem, de aznapra beteg lettem és most két napja nem tudtunk összebújni. Remélem az előző kiskatonák még a helyükön voltak. Nekünk ez az első hónap amikor próbálkoztunk. Drukkolok mindenkinek!
2009. márc. 12. 09:31
 22/33 anonim ***** válasza:

Tegnap teszteltem, gondoltam hátha egy előző együttlét eredményét már mutatja, de persze negatív lett. Nem lepődtem meg :)

Megvárom a napját és ha nem történik semmi akkor tesztelek.

Most így látom, aztán lehet nem bírom tovább és előtte egy-két nappal ellövöm :)

Én is nagyon szurkolok Mindenkinek! Ti mióta próbálkoztok?

2009. márc. 12. 09:34
 23/33 anonim ***** válasza:
2.vagyok!Novemberben hagytam abba a gyógyszert, és ez a második hó, hogy próbálkozunk!
2009. márc. 12. 09:36
 24/33 anonim ***** válasza:
Ez szerintem, peteérés! A hőd is erre, hogy visszaesett! Akciózzatok!!!!!!!!!
2009. márc. 12. 09:38
 25/33 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló ezt a kérdezőnek irtad?
2009. márc. 12. 10:01
 26/33 anonim ***** válasza:
3. vagyok, nekünk most ez lenne a 2. babó, december végén volt a vetélés, azóta próbálkozunk.
2009. márc. 12. 10:25
 27/33 anonim ***** válasza:

Azt esetleg tudja valaki, hogy az ikerterhesség tünetei erősebbek vagy előbb jelentkeznek, mind ahol egy babóca van?

Vagy nincs összefüggés?!köszi

2009. márc. 12. 10:26
 28/33 anonim ***** válasza:

én hasonló cipőben járok, mint a kérdező.

febr 23-án (hétfő) jött meg, kb 4 napos volt. március elsején álltunk neki a dolognak, másnaptól elkezdeztt fájni a hasam (tudom, hogy nem tünet de nem is pszichés). néha nagyon nagyokat szurkált, meg kellett állnom az utcán pl. azóta még 3x voltunk együtt nagyjából a hétvégén lehetett a peteérésem, akkor a hasam is úgy fájt, ahogy akkor szokott.

nagyjából két napja érzek olyasmi hányingert, ami olyan kis sunyi, lappangós, az a típus, amitől simán tudnál hányni, de enni is lehet tőle, egyszerűen két napja folyamatos hányingerem van.

szédülés fejfájás dettó, bár ezt betudom ennek a kurtafurcsa időjárásnak.

nekem nagyjából 23-án kéne ismét megjönnie, én nem túráztatom magam rajta, egyelőre úgy vagyok, hogy valszeg nem vagyok terhes.

2009. márc. 12. 10:31
 29/33 A kérdező kommentje:
Én annyira szeretném hogy sikerüljön szeretnénk is babát ne értsd félre de a munkahelyemen is kezdenek elfajulni a dolgok fizetés ügyben és ebből a szempontból is nagyon jo lenne. meg mondom vágyunk is rá mind aketten
2009. márc. 12. 10:37
 30/33 anonim ***** válasza:
Nekem is február 23.-án jött meg,és hűt hamarosan megint meg kell.(remélem távol marad 9 hónapra)Én is nagyon szeretném, és szintén a munka miatt,ahol táppénzen vok!Én csak 2 napja mérem a hőt, tegnap is, ma is 36.6. Hülye kérdés,de ebből még semmi nem vehető ki,úgye?
2009. márc. 12. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!