Március 8-án voltunk együtt a párommal úgy hogy babaproject-be vágtunk. Ma bal oldalon lent erős nyyillaló érzést érzek nem lehet h beágyazódás?
Tegnap teszteltem, gondoltam hátha egy előző együttlét eredményét már mutatja, de persze negatív lett. Nem lepődtem meg :)
Megvárom a napját és ha nem történik semmi akkor tesztelek.
Most így látom, aztán lehet nem bírom tovább és előtte egy-két nappal ellövöm :)
Én is nagyon szurkolok Mindenkinek! Ti mióta próbálkoztok?
Azt esetleg tudja valaki, hogy az ikerterhesség tünetei erősebbek vagy előbb jelentkeznek, mind ahol egy babóca van?
Vagy nincs összefüggés?!köszi
én hasonló cipőben járok, mint a kérdező.
febr 23-án (hétfő) jött meg, kb 4 napos volt. március elsején álltunk neki a dolognak, másnaptól elkezdeztt fájni a hasam (tudom, hogy nem tünet de nem is pszichés). néha nagyon nagyokat szurkált, meg kellett állnom az utcán pl. azóta még 3x voltunk együtt nagyjából a hétvégén lehetett a peteérésem, akkor a hasam is úgy fájt, ahogy akkor szokott.
nagyjából két napja érzek olyasmi hányingert, ami olyan kis sunyi, lappangós, az a típus, amitől simán tudnál hányni, de enni is lehet tőle, egyszerűen két napja folyamatos hányingerem van.
szédülés fejfájás dettó, bár ezt betudom ennek a kurtafurcsa időjárásnak.
nekem nagyjából 23-án kéne ismét megjönnie, én nem túráztatom magam rajta, egyelőre úgy vagyok, hogy valszeg nem vagyok terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!