Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 8-án voltunk együtt a...

Március 8-án voltunk együtt a párommal úgy hogy babaproject-be vágtunk. Ma bal oldalon lent erős nyyillaló érzést érzek nem lehet h beágyazódás?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már babát és tudom nem lehetne de figyelem a jeleket. Nem beképzelem nem vagyok bolond tényleg fáj. mensi márc 22 hóm tegnap 36,7 ma reggel 36,2
2009. márc. 12. 07:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
A beágyazódásnak ritkán vannak észrevehető tünetei. A fájdalom inkább a peteéréssel függhet össze. A beágyazódás a fogamzástól számított 7-10 napon belül következik be, így gyakorlatilag kizárható, hogy azt érzed már.
2009. márc. 12. 08:00
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Úgy látszik mi egy cipőben járunk!:)Remélem mind a ketten babásak vagyunk!Egyelőre figyelem a jeleket.Nálam több is van, és remélem nem csak beképzelem.Drukkolok Magunknak!:)
2009. márc. 12. 08:01
 3/33 anonim ***** válasza:

Szia!Én is 20-22-e környékére nem várom, én 7-én voltam a párommal utoljára, akkorra jelezte a Ciklus.hu a PÉ-t. :)

Én is érzek szúrkálást, és mensiérzésem is van néha. Meg tegnap este hányingerem is volt. De nem akarom figyelni magam, úgyhogy ilyenkor mindig keresek valami okot, hogy mitől lehet, hogy ne csalódjak a jeleim félreértése miatt.

Drukkolok magunknak, lányok, ki mikor mer tesztelni először? :)

2009. márc. 12. 08:08
 4/33 A kérdező kommentje:
2. válaszolo msn? ritus19855@freemail.hu vegyél fel és beszélgetünk
2009. márc. 12. 08:09
 5/33 A kérdező kommentje:
msn?
2009. márc. 12. 08:09
 6/33 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok!

A kérdés írójának: Ne hari, most nincs msn-em ( géppel van baj, később lesz csak.)

Én majd csak a nem várt mensi elmaradása után 2-3 nappal tesztelek legkorábban.Már múlt hónapban is csalódnom kellett, :( most nem szeretnék.Igyekszem mással foglalkozni(több kevesebb sikerrel).

Cickóim már pár napja fájnak, köldököm alatt szurkál, a méhem körül is érzek szurkálásokat, kívánósabb vagyok és hányingerem is van néha.Ezeket múlt hónapban nem érzetem, ezért vagyok most bizakodóbb.

Ti mikor teszteltek?

2009. márc. 12. 08:20
 7/33 A kérdező kommentje:
én is cslódtan mmár párszor mensi után. mondjuk én megyek egyből tp-re ha megtudom h babás vagyok. lehet azért is várom annyira. ma reggel a derekam is majd leszakat meg fáj alul bal oldalt kicsit a hasim. az ott a petefészken ugye?
2009. márc. 12. 08:24
 8/33 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azt érzed!

Nekünk ez az utolsó hónapunk, hogy sikerüljön a babócánk, mert sajna én már felmondási időn vagyok.És mivel utána jártam milyen feltételek szükségesek a GYED folyósításhoz, összevetettem az én helyzetemmel, kiderült nálunk ez az utolsó hónapunk a következő már kicsit necces lenne.

2. válaszoló

2009. márc. 12. 08:28
 9/33 anonim ***** válasza:
És csak a petefészkednél fáj?
2009. márc. 12. 08:36
 10/33 anonim ***** válasza:
Én is éreztem apró szúrkálásokat mikor beágyazódott a baby, de attól tartok, hogy 4 nap még kevés ahhoz, hogy azt érezd!:( Én a 8-9 napon kezdtem észrevenni, hogy valami van...De azért szorítok!
2009. márc. 12. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!