Március 8-án voltunk együtt a párommal úgy hogy babaproject-be vágtunk. Ma bal oldalon lent erős nyyillaló érzést érzek nem lehet h beágyazódás?
Szia!Én is 20-22-e környékére nem várom, én 7-én voltam a párommal utoljára, akkorra jelezte a Ciklus.hu a PÉ-t. :)
Én is érzek szúrkálást, és mensiérzésem is van néha. Meg tegnap este hányingerem is volt. De nem akarom figyelni magam, úgyhogy ilyenkor mindig keresek valami okot, hogy mitől lehet, hogy ne csalódjak a jeleim félreértése miatt.
Drukkolok magunknak, lányok, ki mikor mer tesztelni először? :)
2. válaszoló vagyok!
A kérdés írójának: Ne hari, most nincs msn-em ( géppel van baj, később lesz csak.)
Én majd csak a nem várt mensi elmaradása után 2-3 nappal tesztelek legkorábban.Már múlt hónapban is csalódnom kellett, :( most nem szeretnék.Igyekszem mással foglalkozni(több kevesebb sikerrel).
Cickóim már pár napja fájnak, köldököm alatt szurkál, a méhem körül is érzek szurkálásokat, kívánósabb vagyok és hányingerem is van néha.Ezeket múlt hónapban nem érzetem, ezért vagyok most bizakodóbb.
Ti mikor teszteltek?
Valószínűleg azt érzed!
Nekünk ez az utolsó hónapunk, hogy sikerüljön a babócánk, mert sajna én már felmondási időn vagyok.És mivel utána jártam milyen feltételek szükségesek a GYED folyósításhoz, összevetettem az én helyzetemmel, kiderült nálunk ez az utolsó hónapunk a következő már kicsit necces lenne.
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!