Szoktátok érezni, amikor menstruáltok? (Bővebben lent)
Gondolok itt erős vagy enyhe mensis görcsökre.
Mert én most nem érzek egyáltalán semmit és elég gyenge és kevés mensim van. Pedig mindig szoktam érezni, ha mensizek és szoktak lenni rajta nyálkahártyadarabok. De most ilyen vaskos darabokat sem látok, csak ilyen nagyon vékony világos nyúlós valamit...Ha nem terhesség, akkor mitől lehet ilyen rettentő gyenge mensi?? Ez valami bajra utalhat? Vagy mit jelentsen ez? Valakinél volt már ilyen?
és ma jelentkezett az este már a hányinger is.
de ez hormonzavartól is lehet szerintem.
Én is várom az eredményt. Remélem kismama lettél !
Nekem nem így jelentkezett. Nekem az együttlétünktől 3 napra a cicim befájdult, majd elmaradt a mensim. Tudtam a dátumot, mert teszteltem.
A hányinger kicsit később jött a 2. hónapban. Az első hónapból ugyanis az első két hetet még nem kismama az ember, mert az ovuláció van kb akkor, és onnantól számítják. Kb magyarul igaziból 1 hónapos kicsit több kismamán jött elő a hányinger, de ez lehet, nem mindenkinél van így. Nekem valósan az együttléttől 1O. napon kimutatta a terhességet is a teszt.
Köszönöm, hogy drukkoltok!
Holnap reggel tehát tesztelek. Ha negatív lesz, akkor még1 esélyt adok magamnak és pár nap múlva újra teszt, ha pedig az is negatív lesz, akkor felhívom a dokimat és elmondom neki hogy mi történt, hátha tud segíteni. Mert ez nem normális, ami most velem van. Ma reggel is rózsaszín lett a wc papír. Egyszer fordult elő. Ma nem émelyegtem. Ma el kezdett fájni a derekam és érzékeny az alhasam és kijött pár pattanás a hátamon. Ez történt ma. Félek, hogy ez tényleg hormonzavar! :(
Szia!
Első válaszoló vagyok. Ne várj péntekig!!! Most menj el dokihoz és nézesd meg magad! Csináltass terhességi tesztet mert szerintem terhes vagy (nem véletlen az a 2. halvány csík) a vérzés nem jó jel terhesség alatt, mindenképpen kellene, hogy lásson orvos. Lehet, hogy adni fog valami gyógyszert a vérzés ellen, hogy egy esetleges vetélés ne következzen be. Nagyon drukkolok neked. A halvány pozi is pozi :)
Én azonnal mennék dokihoz a helyedben!!!
Majd írj, hogy mi történt! Szurkolok ezerrel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!