Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoktátok érezni, amikor...

Szoktátok érezni, amikor menstruáltok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Gondolok itt erős vagy enyhe mensis görcsökre.

Mert én most nem érzek egyáltalán semmit és elég gyenge és kevés mensim van. Pedig mindig szoktam érezni, ha mensizek és szoktak lenni rajta nyálkahártyadarabok. De most ilyen vaskos darabokat sem látok, csak ilyen nagyon vékony világos nyúlós valamit...Ha nem terhesség, akkor mitől lehet ilyen rettentő gyenge mensi?? Ez valami bajra utalhat? Vagy mit jelentsen ez? Valakinél volt már ilyen?

2011. máj. 13. 18:12
1 2 3 4
 1/32 kisnita ***** válasza:
Szültél már? Azért kérdem mert nekem szülés óta ilyen a mensim, rövidebb ideig is tart és elég light-os is, de örülök neki mert nem szenvedek vele úgy mint lánykoromban.
2011. máj. 13. 18:17
 2/32 A kérdező kommentje:

Nem, még nincs gyerekem sajnos. De szeretnék.

Esetleg így nehezen fogok teherbeesni?

Ma jött meg, de elég volt 1 tampon egész napra, már most nem is kell semmit betennem. És nem volt mensis érzésem se a vérzés közben. Ilyen még nem volt. Miért lehetett ez? Így nehezen fogok teherbeesni?

2011. máj. 13. 18:19
 3/32 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy azért volt ilyen gyenge, mert nincs minek leválnia? Tehát nem épült fel rendesen a nyálkahártyám?
2011. máj. 13. 18:24
 4/32 anonim ***** válasza:
Várj 1-2 napot, ha ilyen marad akkor szerintem kérdezd meg az orvost hétfőn.
2011. máj. 13. 18:31
 5/32 A kérdező kommentje:
Már megállt, nem vérzek. Nem értem. Ez lett volna a mensim?
2011. máj. 13. 18:34
 6/32 anonim ***** válasza:

Nekem is változó. Van, hogy alig van két nap alatt nyoma sincs, általában minden második ilyesmi. Már vannak gyerekeim, de előtte is ilyesmi volt.

Ha most először van ilyen csak nincs még okod aggódni szerintem. Majd látod legközelebb milyen lesz. Nem mindig egyforma, de ez nem baj. Azért figyelgesd, és ha nagyon nagyon kevés megint, szólhatsz az orvosodnak. Ez nem jelenti, hogy komoly bajod lenne, de lehet kell némi kezelés - gyógyszeres.

Ne aggódj !

2011. máj. 13. 18:57
 7/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, remélem nem gond és magától helyrejön.

Terhesnek nem érzem magam. De ez minden, csak nem mensi ami volt.

2011. máj. 13. 19:00
 8/32 anonim ***** válasza:

szedsz fogamzás gátlót?

Mert nekem egy idő után csökkent le nagyon a vérzésem, előtte 5-65 napig volt meg, és az elején ömlött belőlem. Aztán a tabletta szedéstől 1-2 év múlva lecsökkent a mennyisége, de fokozatosan.

Egyébként ha hosszabb ideig igy vérzel, én elmennék azért a helyedben nőgyogyászhoz minden esetre...

2011. máj. 13. 19:34
 9/32 anonim ***** válasza:
5-6 napig, ezt akartam :)
2011. máj. 13. 19:35
 10/32 A kérdező kommentje:

Nem szedek fogamzásgátlót.

Babát szeretnék.

2011. máj. 13. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!