Szoktátok érezni, amikor menstruáltok? (Bővebben lent)
Gondolok itt erős vagy enyhe mensis görcsökre.
Mert én most nem érzek egyáltalán semmit és elég gyenge és kevés mensim van. Pedig mindig szoktam érezni, ha mensizek és szoktak lenni rajta nyálkahártyadarabok. De most ilyen vaskos darabokat sem látok, csak ilyen nagyon vékony világos nyúlós valamit...Ha nem terhesség, akkor mitől lehet ilyen rettentő gyenge mensi?? Ez valami bajra utalhat? Vagy mit jelentsen ez? Valakinél volt már ilyen?
Szia nekem állandóan kevés és az orvos azt mondta nem baj. Nem tud vele mit csinálni most ennyit termelt a szervezeted.
Én is babát szeretnék de már 9 hónapja.
Mi már másfél éve próbálkozunk és nem jön a baba!
Doki nálam is mondta minden rendben van, tehát peteérésem az van, görbéim szépek. Viszont nem tudom, most miért csak ilyen pecsételő vérzésem van a mensi helyett. A hőm sincs leesve. Ma még fentebb ment: 36,8-ra.
Hát ez érdekes...Úgy tudom,hogy a kevés és rövid menses utalhat terhességre,Ezt úgy értem,hogy van akinek terhesség alatt is medjön,és sokklkevesebbés kb.3 napos a mensese!
Szorítok!
Köszi eddaevi.
De ezt nem csak terhesség okozhatja, hanem hormonzavar is, nem így van?
Hát igen...Sajnos hormonzavar is okozhatja,de én azt mondom a remény hal meg utóljára!
Tesztelsz azért?
Mit adsz fel ? Dehogy adod fel !!
Aránylag egyforma időközönként jön meg a mensid ?
Próbáld kitalálni mikor van az ovulációd ez a két mensi közt van, első mensi naptól számítva általában kb 13-16 nap. Vegyél akár néhány tesztet is és nézegesd. Ha elkapod, és úgy próbálkoztok akkor és nem lesz baba, akkor menj orvoshoz, és mondd el neki, hogy mégis valami fentáll. De légy biztos, hogy a megfelelő napon csináljátok.
Remélem csak ennyi a gond, hogy nem kapjátok el a napot ! Nálunk ez volt.
Hőgörbét vezetek már elég régóta. Mindig volt pém. Utóbbit doki is látta UH-n. Jókor voltunk együtt.
Ovuláció után kb. 6 nappal erős görcs jelentkezett, hogy nem bírtam felállni, csak a földön ültem, mintha kést forgattak volna az alhasamban, soha nem éreztem még ilyet. A görcs kb. 15 percig tartott. és közben előjött erőteljes hányinger szédüléssel együtt, nagyon rosszul voltam. Aztán kimentem a wc-ra és rózsaszínű lett a papír. Aznap este még1-szer enyhébb változatban visszatért a görcs. Azóta pecsétlegettem néha-néha wc papíron rózsaszínt többnyire, de volt, hogy piros is volt. Kb. 9 napig volt ez, de kb. 1-2-szer fordult elő egy nap. Aztán 2 napig semmi nem volt. A mellbimbóm udvara tele lett apró pöttyökkel, legjobban fürdés után látszik. Majd jött a mensis érzés 1 nappal a nemvárt előtt és akkor is jött egy pirosas pecsét. Nemvárt reggelétől már semmi mensis érzésem nem volt, de kifolyt belőlem nagyon híg vizes piros vér hirtelen jött ki. Majd azután csak néha néha pecsételgettem pirosan. És ennyi. Ma a 2. napon már nem is pecsételek. Enyhén émelyegni szoktam néha meg néha érzem a derekam. Ennyi.
Hétfőn reggel tesztelek. Ha negatív, akkor majd még1-et bepróbálok több nap múlva.
Szerintem ez hormonzavar is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!