Teherbe eshetek/eshettem? Csináljak tesztet?
Vasárnap lesz két hete,hogy a párommal szexeltünk(egymás után 2szer) de nem védekeztünk,megszakításosan oldotuk meg a dolgot.Tegnap kellett volna megjönnie de csak 1-2 csepp volt,azóta semmi.
Nem bánánk ha teherbe esnék:-)
Mit gondoltok? Nem kérek ostoba válaszokat,kíméljetek tőle.
21/N
szia
naaaa? csináltál tesztet? én is nagyon kíváncsi vagyok.
nekem ma lett egy haloványka + de azért még nem tulajdonítok neki semmit. majd még várok.
de irj már hogy mi van!!! :D:D:D
ja én voltam aki ugyan ugy járt mint te :)
jajj ne várj hétfőig!!!neked már tuti mutat valamit!!ja és péntek 13 van szerintem akkor elmondhatnánk hogy szerencsés ez a nap :)
szerintem teszt helyett tegyél fel kérdést a gyak. kérdéseken. pl. "teherbe eshettem"? vagy vmi hasonló címen.
a teszt drága, a kérdezés neten ingyen van, ez a legbiztosabb módja annak, hogy megtudd, hogy ha szexelsz és védekezel, akkor a szerencse gyereket ad-e neked.
esetleg egy kérdést a szerencse fogalomról is tegyél fel, pl. ki mit ért szerencsén.
ismét egy nagyon okos válaszoló. gratulálok ön 100% ban jó választ adott :S
ezáltal megnyerte a heti legjobb válaszoloknak járó dijat, amely azt jelenti hogy a jövö héten nem kell válaszolnia ilyen kérdésekre.köszönjük :)
T. díjkiosztó bizottság: a diplomámra kérem helyesen írni majd, az értesítésük ugyanis tele van (újra) heleysírási hibával.
köszönöm.
(elhúztam, a hülyeségetektől agyvérzést lehet kapni)
"heleyes irási hibával"??
rendben, természetesen hibajavító programmal fogjuk átnézni a helyesírási hibákat!! bár nem tudom mely szavak nem nyerték el tetszését :)
Aki azt írta,hogy drága a teszt az menjen a francba,nem kell ám lenézni az embert,a teszt nem olyan drága,hogy ner tudnánk meg vennni de igen barom...te ostoba szerencsétlen majom!
Hát nekem/nekünk nem jött össze ma reggelre megbetegedtem.:-(
De nektek drukkolok majd írjatok van-e baba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!