Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet enyhe hőemelkedés a...

Lehet enyhe hőemelkedés a terhesség első jele? Még nemvárt előtt vagyok, de egy hete minden este felmegy a hőm 37 fölé picivel. Amúgy jól lennék.

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 13:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Egyetértek az utolsó hozzászólóval, nekem a peteérés után délutánonként 37,2 és 37,5 között mozog a hőm, úgyhogy ez természetes, most jössz rende. Ha nem mozgok akkor ez lemegy 37 körülre.
2009. márc. 11. 13:58
 12/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló: köszönöm. Tulajdonképpen én is gondoltam erre, csak ugye az ember hajlamos olyan dolgokban ringatni magát, amire jólesik gondolni, és amit szeretne...

Amúgy a többi hormoneredményem jó volt a magas prolaktin mellett, és azt nem tudom, hogy akkor ilyen körülmények között sem volt peteérésem?

2009. márc. 11. 13:58
 13/21 A kérdező kommentje:

Közben látom, hogy utolsóelőttinek szólt a válaszom. :-)

és igazi Utolsónak (13:58): Neked is fáj a fejed meg olyan sz@r a közérzeted?

2009. márc. 11. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják ,hogy a magas prolaktinszint meggátolja a peteérést.Kivétel mindig van.Ugye szoptatás alatt(amikor sok prolaktin kell h termelődjön a tejkiválasztás serkentésére) is nehezebb teherbe esni,de nem lehetettlen.
2009. márc. 11. 14:13
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagy és nagyon kellemes meglepetés lenne... :-)
2009. márc. 11. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem inkább most mensi előtt fáj a fejem, én is reménykedem hogy nem jön meg. Nekem minden hónapban ilyen magas délután a hőm, de érzem is anélkül hogy mérném, mert a hasam is forró, és ez jó, mert működnek a hormonok. Magas proklatinszintnél nincsen petérés. Lehet most aktiválódott a petefészkes, és ha mozgás után délután ennyi a hőd, akkor reggel is magas. Nekem petérés előtt a délutáni hőm mozgás után is csak max. 36,9 megy fel. A peteérés után viszont 37 felett van.
2009. márc. 11. 15:39
 17/21 anonim ***** válasza:
13:58-as voltam
2009. márc. 11. 15:39
 18/21 A kérdező kommentje:
Kösz, lányok! Ezek szerint én most, 30 fölött kezdek normális nőként működni :-))) tudjátok, mi az érdekes? Hogy régebb hőmérőztem reggelente, és akkor mindig felment a hőm 14. nap után - a reggeli, hüvelyben mért - 37 fölé. De ez a délutáni lázaskodás számomra ismeretlen volt eddig. Na, mindenképp, ha ennek így kell lenni, örvendek, ha most nem is jött össze, de jó úton járok a gyermekáldás felé :-)
2009. márc. 11. 15:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2009. márc. 17. 22:28
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy visszanéztél! Nem sikerült, de végülis nem is vártam rá ebben a hónapban, az agyammal. Csak persze, reménykedtem. Nem tudom, mitől volt a hőemelkedésem, mostanra teljesen jól vagyok. És fogy a tejem!!! Egyre kevesebb jön ki. Még őszintén ehónapban sem megyek biztosra, majd utána fogok neki elkeseredni, ha újra és újra megjön.
2009. márc. 18. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!