Lányok, tesztügyben kérnék segítséget, SOS!?
Csináltam egy tesztet, és úgy néz ki a tesztem száradás után, hogyha ránézek negatívnak látom (ha kicsit meresztem a szemem látom a második csíkot:)ha meg a fény felé tartom akkor ott egy jól kivehető második rózsaszín csík. Az előírt időn belül pedig kivettem a második csíkot, hogy ott van de nem igazán rózsaszínű volt, hanem inkább szürkés.
Bocs, hogy ilyen hosszan írom. Akkor ez szerintetek egy negatív teszt?
Jobb lenne, ha feltennéd ide a tesztet.
Egyébként ha időn belül láttad a csíkot, ami ráadásul színes, akkor szerintem baba, csak korán teszteltél.
Mikorra nem vártad? Milyen teszt?
Köszi a válaszokat. One Step Pregnancy. 13 DPO-n vagyok.
Most megnéztem a tegnapit, meg az azelőttit fény felé tartva azok teljesen negatívak. Sőt előtte soha nem láttam ilyet. Hát sajnálom ha szellemcsíkos, kezdtem reménykedni..:(
Szia. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményedre. Hasonló helyzetben vagyok. Nekem múlthét kedden volt pém, egyértelműen kimutatta az ovu teszt, és a PG53 is. Ma reggel csináltam tesztet, de negatív lett :( Bár sokan itt azt írják, hogy várni kell még a nem várt napjáig, vagy még többet. Szóval én még várok jövöhéten csinálok majd még egyet. De Te mindenképp írdd meg, hogyha csinálsz holnap tesztet, mi az eredmény..
Ann
Köszi lányok, nem tudok felrakni képet, mert ahhoz béna vagyok, a férjem meg sajnos nincs itthon. De lefotóztam (a fény felé tartva) és erős pozitív a képen...csak hát az időn túli eredmény miatt, sajnos jogos, hogy nem szabad olyan erős reményeket táplálni.:(
De még tesztelek, megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!