Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális ha 6 hetesen nincs...

Normális ha 6 hetesen nincs étvágyam és szérekedésem van?

Figyelt kérdés
Elkezdem csinálni a vacsit és mire készvan nem vagyok éhes. Egy pohár gyümilét nem tudok meginni egyszerre. Ez normáis? És a WC-n való erőlködés, vezethet vetéléshez?
2009. márc. 10. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a babádhoz! A tünetek teljesen normálisak, ezért is szokott előfordulni, hogy az első trimeszterben a kismama veszít a testsúlyából. Próbálj sok narancsot, kivit enni, most ezek a leggyakoribb, normális áron beszerezhető rostos gyümölcsök, nekem ez megoldja a szorulást!

20 hetes km

2009. márc. 10. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Gratula, neked is! Boldog babavárást! :-)
2009. márc. 10. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is normális, nekem a magnézum taletta egyfelől jót tesz a babának és még székletet is csinál!

amúgy meg mozgás, napi három liter folyadél, joghurtba, vagy kefírbe kevert lenmag is hajt (állítólag), szertintem lehet nagyon kritikus esetben glicerines kúpot használni, ha félsz az erőlködéstől....drukkolok, hogy valami beváljon, a súlyodon megne izgulj, majd behozod a második félidőben!

2009. márc. 10. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos infót! Kipróbálom, valamelyik biztos jó lesz. :-)
2009. márc. 11. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!