Hányadik héten léphet fel a rosszullét? Három hetes terhesen már lehet hányingerem? De viszont nagy az étvágyam, minden félét kivanok, duzzad a mellem, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 18:13
1/10 anonim válasza:
Másfél, két hónapos terhességnél jelentkezik először rosszullét (nagy általánosságban és az sem törvényszerű, hogy jelentkezik egyáltalán).
Ettől függetlenül lehetsz terhes. Ennek megállapításában egy terhes teszt igen sokat segíthet.
2/10 anonim válasza:
Én például egyszer sem voltam eddig rosszul, de kb a kimaradt menszi előtt én is elkezdtem falni mindent, s ez addig nem volt rám jellemző! De semmi más nem történt, nem fájtak a cickók, nem is duzzadtak, semmi, csak ettem! :)
Remélem baba lesz belőle! :)
3/10 anonim válasza:
Jah, és estére mindig szépen felfújódtam! (utolsó voltam)
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kivancsi vagyok...Annyira fáradtnak érzem magam,máskor örülök,hogy végre péntek,kicsit szórakozhatok,de most meg legszivesebben csak ennék és aludnék....
2010. ápr. 2. 18:37
5/10 anonim válasza:
Megint utolsó vagyok! :) Most, hogy mondod, tényleg el is felejtettem mondani, hogy én is állandóan aludtam. Olyan voltam, mint egy kisbaba. Min 3 óránként ettem, s aludtam :D:D:D
6/10 A kérdező kommentje:
Hát majd kedden tesztelek,mert terhesnek érzem magam..:)
2010. ápr. 2. 19:24
7/10 anonim válasza:
Minden jót neked!Írd meg majd mi lett az eredmény!Megy a drukk!:)
8/10 anonim válasza:
Szia!Nálam pl. az volt hogy nem kívántam a kávét,rosszul voltam az illatától és én is nagyon fáradékony voltam.Nálam az evés fordítva volt nem kívántam semmi kaját,de úgy emlékszem hogy ez a tünet már később jött elő.Drukkolok én is!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi nektek:)Ma reggel hánytam...Szerintem baba van a dologban,nagyon boldog lennék,ha terhes lennék!:)
2010. ápr. 3. 12:14
10/10 anonim válasza:
kedves kérdező , babás lettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!