Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnál babát 23 évesen a...

Vállalnál babát 23 évesen a 25 éves pároddal?

Figyelt kérdés
6 éves kapcsolat, 4,5 éves együttélés, lakás, kocsi, pénzügyek rendben.
2011. máj. 9. 10:00
1 2
 11/18 Cukordinnye válasza:

Hogy a csudába ne? :)

Persze alapfeltétel, hogy az anyagiak mellett az érzelmi rész is rendben legyen. Bizalom, stb.

Nem tudom mennyire fontos számodra az, hogy összeházasodjatok, mielőtt babát vállaltok. Ezen érdemes még elgondolkozni.

2011. máj. 9. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Simán :) Én 24 vagyok és nemrég kezdtük a babaprojektet :))))

Sajnos manapság kitolódott a szülés ideje 30 év fölé, és szerintem tök gáz, hogy a 35-40 évesen gyereke vállalók meg osztják az észt a fiataloknak, hogy először karrier aztán hajrá gyerek. :D

2011. máj. 9. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Simán. Én most 24 leszek, párom 28 és rajta vagyunk mi is a témán :) Drukkolok Nektek!
2011. máj. 9. 11:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Egyébként nyáron lesz az esküvőnk, júliustól szeretnénk majd próbálkozni :)
2011. máj. 9. 11:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves 23 éves! Én 33 éves vagyok, és, ha lett volna lehetőségem, hogy 23 évesen babát vállaljak, örömmel megtettem volna. Lehet, hogy most érettebb vagyok, meg türelmesebb, de egy baba akkor is boldogan nőtt volna fel velünk, ha én közben még tanulok. Így inkább egyetem mellett dolgoztam másodállásban éjjel és hétvégén is. Ezt bármikor feladtam volna egy babáért.

Azoknak, akik karrierizmussal vádolnának, elmondom, hogy akkor és most is vállalnám karrier, saját lakás és autó nélkül is, ha van jövedelmem. Egyetlen feltétel hozzá (számomra) egy felelősségteljes pár, aki 10 éve még nem volt meg. Csak ezen múlott.

HAJRÁ! Nagyon szerencsés vagy!

2011. máj. 9. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én szerettem volna 23 évesen szülni, de 26 évesen találtam meg az igazit aki most már a férjem. Nagyon boldogok vagyunk. Pár hónap múlva leszek 30 éves (férjem 32) a kislányunk 7 hónapos. A férjem is mondta, hogy szivesen lett vola már 25 körül apa, de ő se találta az igazit. De aztán szerencsére rátaláltunk egymásra. Úgyhogy ha szeretnétek fiatal szülök lenni, hajrá vágjatok bele ti legalább már most ott vagytok egymásnak.
2011. máj. 9. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kisebbségi mégis vállaltam 20 évesen. Ha szeretnétek miért ne csak rajta.
2011. máj. 9. 14:05
 18/18 Andrea1987 ***** válasza:
én 24 vagyok a párom 33 és mi belemertünk vágni 9 hónap együtt járás után.Ma már van külön házunk és nagyon várjuk a kis babót!Üdv:31 hetes km.
2011. máj. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!