Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tudja ezt valaki bogozni...

Ki tudja ezt valaki bogozni hogy mit jelent? Nyh:9mm, a cavumban folyadék láth. Aj. Ov55mm.

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyh:9mm a méhnyálkahártya vastagságát jelenti, a többire csak tippelni: üregben folyadék látható és 55mm tüsző?? De miért nem kérdeztél rá a nődokidnál?!
2009. márc. 10. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: az ovarium petefészket jelent.
2009. márc. 10. 12:02
 3/9 A kérdező kommentje:
rákérdeztem de erre azt válaszolta hogy ne azzal foglalkozzak mert neki kell azt tudni hanem hogy össze jöjjön a baba.és ezek a"méretek"jók?
2009. márc. 10. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem túl barátságos a dokid...

A nyálka hártya vastagsága 9 mm, a folyadék dolog nem tudom, hogy jó e, nekem mindig tiszta,átjárható, az 55 mm túl nagy petesejtnek, de nem hiszem azt jelzi, inkább amit az előző válasz adó írt.

2009. márc. 10. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Ezek az értékek akkor adnak valamilyen tájékoztatást ha tudjuk hogy a ciklusod hányadik napján lett ez az eredmény , mert a 9mm nyálkahártya pé környékén jó utána egy kicsit vékony de még határeset kicsit vastagabbnak kell lennie ahhoz hogy rendesen be tudjon ágyazódni de nem irtad mikor voltál dokinál.

Azt hogy az ovárium jó-e hogy 55mm azt nem tudom, abban ne hari de nem tudok segíteni mennyinek kell lennie.

de találtam egy oldalt ahol leirja hogy mennyinek kell lenni olvad el:

[link]

2009. márc. 10. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Az ovárium a petefészket jelenti nem a tüszőt.....
2009. márc. 10. 13:07
 7/9 A kérdező kommentje:
a havim február8-12-ig tartott az uh pedig február 20-án készült.Így szerintetek?Ja és az ov-ban egy 28 és egy 32 mm-es tüsző
2009. márc. 10. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Látom már jó párszor kiírtad a kérdést.Ovarium a petefészek.A tüsző méreteid jók.20 mm felett jók.Szerintem keress egy másik dokit.
2009. márc. 10. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak nem a BMC-be jársz? :)
2009. márc. 10. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!