Ha 3 max.4 hetes terhes vagyok az kitudja tapintani már az orvos? Az ultrahangon látszik már valami?
Figyelt kérdés
Meglátásom szerint ha most terhes vagyok(5 napja késik,fájnak a melleim,fáj a hasam mintha megakarna jönni,szombaton nagyon minimális barnafolyásom vol,de múlthét pénteken negatívat teszteltem)akkor 18.-án eshettem teherbe.Holnap szeretnék dokihoz menni de a családtagok aztmondják várjak péntekig.Viszont a munkámban kell emelnem is.Nemtudom mit tegyek?Segítsetek nekem légyszíves!Előre is köszönöm mindenkinek a választ!2009. márc. 9. 19:37
1/2 anonim válasza:
Ártani nem fog,ha elmész.A petezsákot vagy gesztációs gyűrűt már látni fogja az UH-n és kézzel is ki tudja tapintani a megnagyobbodott méhet.Így legalább az kiderül tényleg terhes vagy-e,utána 1-2 hét múlva úgy is visszarendel.
2/2 anonim válasza:
ha 5 napja késik akkor 2 nap és 5 hetes leszel hivatalosan. Tehát a doki azt már jól látja hogy van e ott vmi:D 30 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!