Baba-nyanús lehet ha a nem várt előtt 5 nappal megjön érzésem van?
Ma voltam az orvosnál,nincs baba! :(((((
Kérdeztem hogy akkor mért nem jött meg!
aztmondta várjak majd megfog,a fogamzásgátló miatt van,hogy abbahagytam,csak az már 7 hónapja volt!
Elvileg már be kellett volna állnia!
Ugyhogy próbálkozunk tovább!Csak az a kérdés,hogy ilyenkor van-e peteérés ha kimarad a mensi?
Nagyon sajnálom!! :(( Akkor most te vagy az én sorstársam, mert nekem is halvány pozi tesztjeim voltak baba nélkül!! Itt vagyunk élő példák hogy a halvány pozinak nem szabad még hinni!! Nem is értem hogy miért írják mindig azt, hogy a halvány pozi is pozi! Ez nem igaz!!
Akkor neked most borult fel kicsit a hormonháztartásod a gyógyszer miatt. Nálam meg úgy volt, hogy 3 hónap után borult fel és akkor nem jött meg 2 hónapig. Utána magától helyreállt és azóta rendszeresen megjön már több mint 1 éve! Csak most megint történt valamiért nálam is kis kavarodás, de majd csak helyrejövünk! Hát peteérés szerintem így is lehetséges attól függetlenül, ne aggódj ezen!
Sajnálom!
Mi is tovább próbálkozunk.Nekem van még 3 hónapom, hogy összejöjjön.Tovább nem vállalom.Már volt 3 elhalásos tehességem:(
Mindenkinek hajrááá!!
Köszi a biztatás!
Nembaj nemszabad feladni csajok,új hónap új próbálkozás!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!