42 éves vagyok, pár napja veszitettem el 8 hetes magzatom. Tudtok olyan orvost javasolni aki gyakorlott a 40 éven túliak terhesgondozásában? Szeretnénk újra megpróbálni.
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 16:02
1/7 anonim válasza:
Ha pesti vagy, írj egy privát üzenetet. Meddőségi szakember kellene?
2/7 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, mélyen együtt érzek.
Azt nem írtad meg hova valósi vagy.
Szombathelyen kiválóak vannak. Ha érdeklődsz, írj priviben , adok neveket.
Én 40 évesen szültem. Személyes véleményem az,hogy NE ADD fel és annak a szegény picinek mennie kellett, hidd el.
Nagy számban az anyaméh azokat a kis magzatokat bocsátja el, akik nagyon betegek lettek volna. Sokkal jobb ez így.
Kitartást és erőt kívánok a mihamarabbi teherbeeséshez!!
3/7 anonim válasza:
Sajnálom a babádat. Szurkolok hogy sikerüljön, de én nem várnék olyan sokáig hogy már veszélyes legyen. Miért nem válaltad hamarébb?
4/7 anonim válasza:
Ha Pesten élsz, tudom ajánlani dr. Kulin Sándort. III. ker. Bécsi út 85. Ha rákeresel Google-ban több infot is találsz róla. Alapos, kedves .
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!Valóban nem irtam meg: Budapestre gondoltam orvosválasztásnál. Meghalt a férjem és ezt követően lett egy új kapcsolatom.Amint elég biztosnak éreztük - másfél év- rögtön próbálkoztunk a babával.Sajnos igy alakult, de nem adom fel, ha kapok elég biztatást!
2009. márc. 10. 08:34
6/7 anonim válasza:
Szia, szinte szóról szóra ugyanezeken megyek át én is; szívesen megosztom az eddigi tapasztalatokat és információkat, de nem szeretném őket itt közzé tenni. Én is örülnék, ha időnként tapasztalatot cserélhetnék valakivel, aki ennyire hasonló cipőben jár. A XI. kerültben tudok orvost ajánlani. Van lehetőség privát e-mailre?
7/7 A kérdező kommentje:
Hát persze, szivesen veszek minden jó tanácsot, és várom nagyon a leveled!
E-mail címem: zsiildi@freemail.hu
2009. márc. 18. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!