Lehetnek terhességi tüneteim, ha nem vagyok az?
Több mint egy hónapja nem szedek fogamzásgátlót, amikor együtt vagyunk a párommal még védekezünk. Már jó pár napja olyan tüneteim vannak, mintha terhes lennék (de szinte biztos, hogy nem vagyok). Ma kell, hogy megjöjjön, de semmi olyat nem érzek, amit máskor éreztem mensi előtt.
Lehet ez attól, hogy a szervezetm érzékeli, hogy már nem szedek gyógyszert?
Én is így vagyok, de nálam azért gáz, mert még fogamzásgátlót is szedek ráadásul. Missed ab után, következő terhesség előtt három havi bogyót írt fel a doki. Most szedem a harmadik, utolsó levelet, de első menzi és második menzi előtt is volt hasszurka, cicisajgás, néha még émelygés is. Már saját magam számára vagyok nagyon idegesítő. Ráadásul folyamatosan attól tartok, hogy ha - esetleg, mégis, netalántán, egészen véletlenül - terhes lennék, mit nem szabad csináljak. Hétvégén például szaunázni és fürdőzni akarok menni, de lehet, hogy veszek előtte egy tesztet, hogy nyugodtan aludjak, és ne azon rinyáljak, hogy jaj, mi lesz. Bocsi, ha hosszúra nyújtottam, de engem az utóbbi két hónapban folyamatosan stresszelnek ezek a hasonló tünetek, és NAGYON IDEGESÍT
Sok szerencsét majd a babához, még két hónap, és próbálkozhatunk mi is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!