8 hetes vagyok és nincsenek terhességi tüneteim miért?
Figyelt kérdés
De az alhasam mitől kemény?2010. nov. 25. 12:48
1/7 anonim válasza:
nekem sem volt, semmi az égvilágon, (kivéve hogy kimaradt a mensi) de nem 8 hétig, hanem vagy 7 hónapig :) na utána utolért mindenféle nyavalya :(
az alhas a puffadástól lehet kemény
2/7 anonim válasza:
Minden ember és minden terhesség más.Lehet majd később jelentkeznek a tünetek.
3/7 anonim válasza:
Örülj neki! Én a 3. hónap végéig alig ettem...
4/7 anonim válasza:
Mert te ilyen típus vagy.Nekem sem volt,és nincs is semmi.Alhasad a puffadástól kemény.
5/7 anonim válasza:
Nekem se volt semmi de semmi terhestünetem egyik gyerekemnél se (kettő van). Egészséges, szép gyerekek, ezen ne aggódj!
7/7 anonim válasza:
Szia!
Én ma vagyok 9+5 hetes, és tökéletesen minden rendben van(ma voltam uh-n), és jelentem semmilyen tünetem nincs, abszolút jól érzem magam:D Amúgy én is ezen aggódom mindig, hogy vajon rendben van-e minden...de szerencsére eddig úgy van:D kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!