Van ugy hogy nincsenek különösebben erös terhességi tünetek, pl. iszonyatos mellfeszülés, erös szurka?
Figyelt kérdés
holnap kéne megjönnie,de nem fog mert ma pozit teszteltem,de kis hasfájáson és enyyhe szurkán és enyhe mellérzékenységen és gyakori pisin kivül nincs komoly tünetem,vagy talán napokkal késöbb jelentekzik majd?2011. márc. 23. 20:15
1/6 anonim válasza:
Vagy hetekkel később. Vagy egyáltalán nem. Nem kötelező mindenkinek émelyegni.
2/6 anonim válasza:
Nekem csak mensi szerű görcseim voltak, enyhe mellfájás, azóta 2 éves a fiam.És később sem jelentkezett semmi. Nem törvényszerű hogy legyen tünet.
3/6 anonim válasza:
Nekem eddig nem voltak tipikus terhességi tüneteim (csak enyhe mellfeszülés), azon kívül hogy nem jött meg és nőtt a hasam :)
15 hetes km
4/6 anonim válasza:
Ja és HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!! :)))))
15 h km
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!nagyon kedvesek vagytok.ma is pozitiv lett ugyanaz a teszt,de halványabb,igaz késöbb besötétedett.már mindenen aggodom.de nagyon boldog vagyok.kismamák nektek nagyon boldog babavárást kivánok!
sziasztok
2011. márc. 24. 08:01
6/6 anonim válasza:
GRATULÁLOK!nekem is ugyan ezek voltak a tüneteim egészen tegnapig, azóta folyamatosan hányingerem van,még éjszaka is de nem hányok.Nyugi,pihenj sokat és ne aggódj!
5hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!