Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok? Ki szült Miskolc...

Csajok? Ki szült Miskolc Semmelweisben?

Figyelt kérdés
Melyik orvost válasszam?Tudnátok egy kis segítséget adni?Mindenki érdekel,aki ott dolgozik!Szeretném,ha nem csak mindenkiről pozitívat írnátok,hanem őszintén,ahogy bánt veletek a szülésnél!Egyáltalán ott volt-e?És persze mennyit kért?
2011. máj. 2. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok, mit mondott a dokid kedden? Egyébként szívesen leveleznék veled, ha van kedved, ugyanis nálunk jön a kistesó, és kb. ugyanolyan idős kismamák lehetünk :-)
2011. jún. 16. 12:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon örülnék én is ha tartanánk a kapcsolatot és megosztanánk egymással a baba fejlődésével kapcsolatos dolgokat.Bár nekem még csak az első lesz.Gondolom neked már több tapasztalatod van,ha már a tesót várjátok.Kedden a doktornő nem mondott semmi különöset.Megkérdezte,hogy vagyok,vannak-e görcseim,esetleg vérzek-e?Meg elküldött vizeletre.Ennyi volt.Majd most megint kedden megyek a 12 hetes uh-ra és akkor majd többet fogok tudni mondani az állapotunkról.
2011. jún. 16. 13:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja,az orvos kérdéssel kapcsolatban pedig:Megkérdeztem tőle,hogy vállalná-e,hogy végigkíséri a terhességemet és persze a szülésemet?Erre ő azt mondta,hogy igen,de csak októberig,mert utánna már nem lesz Magyar földön.De mivel én csak vagy december végén,vagy január elején fogok szülni,azt mondta,hogy át fog adni egy olyan orvosnak,akiben maximálisan megbízik,mert tudja hogy rám oda kell figyelni.Ez jól esett és kicsit meg is nyugodtam,hogy akkor biztosan jó kezekben végzem.Te pontosan milyen idős terhes vagy?
2011. jún. 16. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia, megint az utsó :-)

de jó, akkor írjál nekem privát e-mailt, mert én nem tudok neked

szerintem kedden megyek a 12 hetes ultrahangra :-)))

2011. jún. 16. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!