Csajok? Ki szült Miskolc Semmelweisben?
Miskolcon a legjobb kórház, a szülőszoba jól felszerelt, a szülésznők kedvesek, a gyermekágyasok kevésbé. Ha körzetileg is oda tartozol én azt mondom nem kell orvost választanod, így nem kell pénzt sem adnod a végén. De ha nagyon ragaszkodsz egy orvoshoz, szinte bárkit választhatsz, kivéve Hardonyit. Fenesi István, Szemán György, Koleszár Andrea (bár ő nem tudom meddig van ott), Spák László és még sokan mások. Nem nagyon tudsz mellé lőnni. Szerencsről, Barcikáról is ide járnak be az emberek.
Kellemes Babavárást és Szülést!
Bocsi, hogy csak most, de én is úgy hallottam, hogy Koleszár doktornő elmegy a nyáron. Ha magán orvost keresel, aki a miskolci semmelweisben dolgozik, akkor 6-10 ezer forint körüli összegre lehet számítani.
Ismerősöm most szült Hajas dokinál, nagyon meg volt vele elégedve, egy másik ismerős Lőkös dokihoz jár, ő vele van megelégedve, de ott van még Fenesi, Vreczenár, Szemán, Vrasnyák, Sándor Csaba és a többiek. Választási lehetőség van bőven.
Nem tudom, hogy Gazdik doktornő bent van-e még, utoljára 17 évesen voltam nála (7 éve), de megmondtam, hogy hozzá még egyszer, ha az életem múlik rajta akkor sem.
Én Sólyomvári doktornőhöz jártam, de ő átment a barcikai kórházba, én pedig nem szívesen megyek oda utána.
HA tárgytalan már akkor bocsika.
Szia! Én még nem írtam neked, csak most olvasom, hogy dokit keresel.. Először is, mi volt ultrahangon? Remélem minden rendben van!
Én ősszel szültem a Semmelweisben, Hajas a dokim, nagyon bírom. Szerintem példásan jól bánik a betegeivel, sosem kell várni, mindig felhívom, és mondja, hogy mikorra menjek be a kórházba, ha ott vagyok csörgök, hogy megérkeztem, jön, és bemegyünk, amint lehet. Nem a magánrendelésére hív be, hanem a kórházba, szóval én döntöm el,hogy adok-e neki akármit is és mikor(ált. havonta egyszer szoktam, vagy ahogy megengedhetem magamnak) Dícséretes szerintem, hogy a férjemet is mindig külön üdvözli, ha meglát engem vagy őt a folyosón, akkor odajön,és kérdezi,hogy rá várunk-e (ez a nőgyógyászok között nagy kincs szerintem :-) persze néha kicsit mufurc, de akkor is rendes, csak olyankor nem lehet vele poénkodni :-) Ja, és én külön jól jártam vele, mert ő a kórházban a második újszülöttgyógyász, szóval neki köszönhetően három nap után hazamehettünk, mert megvizsgálta és elengedte a kisbabámat (a nővérek kicsit felháborodtak, hogy "császáros baba 5 nap előtt nem mehet haza!")
Na jó sokat írtam :-) Szorítok neked,írj, hogy mi van veletek!
Szia!
Utolsó vagyok! Hány hetes vagy,mikorra vagy kiírva? Írj majd, hogy mi lett dokiügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!