Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mit jelent? Miért...

Ez most mit jelent? Miért tűnt el a csík?

Figyelt kérdés

Ciklusaim 28 naposak; babaát szeretnénk. Ma vagyok a 25. napon és reggel ellőttem egy Gabriel tesztet. Megjelent rajta egy halvány csík fél óra után, majd eltűnt.

Miért jelenik meg és tűnik el ha nincs baba? Vagy van csak korai?

2011. máj. 2. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha fél óra után jelenik meg, akkor az értékelhetetlen eredmény.

Szerintem vagy nagyon kori volt, vagy nem vagy terhes.

Ha a hcg miatt színeződik el a csík, akkor az 5 percen belül megjelenik, és nem tűnik el.

Ha átázik a vizelettől, akkor megjelenhet halványan a kontrollcsík is, de ahogy kiszárad, úgy el is tűnik.

2011. máj. 2. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
11dpo-n gabriel nekem is nagyon halvány volt,majd eltünt.rá két napra már erösebb mint a kontroll csik...szóval ilyenek ezek az eltünös csikok.
2011. máj. 2. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Várj egy kicsit,ha kimarad a menstruációd ismételd meg,nekem kb 5 másodperc alatt megjött a 2 csík és az nem is tűnt el
2011. máj. 2. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nagyon köszönöm a válaszod, reményt adtál :) Gratulálok
2011. máj. 2. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Ebből még bármi lehet!

Akkor lehetsz biztos a babában, ha erős csíkod van és időn belül jön ki!

Nekem amúgy voltak halvány pozi tesztjeim, amik nem tűntek el, csak kicsit később jöttek ki és nem vagyok terhes.

2011. máj. 2. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
na teszteltél azóta?mi lett?
2011. máj. 4. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi, hogy érdeklődsz, jól esik :) bár jó híreim nincsenek, romokban vagyok. a hőm esett megint, tesztelni akkro szeretnék megint, ha a leesés ellenére sem jön meg pénteken. még picit reménykedek.
2011. máj. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!