4 napja késik. Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható valami,de ma már nincs semmi. Fáj még a hasam mintha megakarna jönni de nem folyamatos a fájás,és máshogy is szokott fájni a hasam. Lehetséges esetleges vetélés jelei?
Ha 4 napja késik miért nem csinálsz egy tesztet? Gondolom sok negatív tesztes csalódáson vagy túl a 3 év alatt, de ennyi napi késésnél mégis érdemes lenne. Főleg, hogy az alhasi feszülés, babára is utalhat.
A vetélés jele a görcsölés és a vérzés. (Sajnos átestem rajta) Ha a tegnapi kevés barnázás mára már teljesen elmúlt, akkor nem vetéltél el, ha baba van.
Vedd meg azt a tesztet és reggel csináld meg szerintem.
Sziasztok!
Tudom régóta volt már ez a kérdés és most ahogy leskelődök látom hogy nem válaszoltam mi lett a vége a dolognak.
Babás vagyok és annak a jelei voltak ezek a dolgok.Ma már 33 hetesek vagyunk és már várjuk hogy mikor lesz velünk a kisfiúnk.Köszi mindenkinek a választ!!
Szia! Nagyon örülök hogy írtál és hogy ilyen csodás hírrel jöttél!
Én az első válaszoló vagyok és én is babás lettem márciusban, mi is már a 30. hetet tapossuk és nekünk kislányunk lesz!
Van már egy fiunk is. :)
Könnyű szülést kívánok és boldog, csodás éveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!