Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 2 évnél több ideje probálk...

Aki 2 évnél több ideje probálkozik hogy birja? És hol tartotok vizsgálatokkal?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! ha Pesten laksz írj egy privit, megadom a dokim számát. Meddőségi szakember és nagyon hatékony. Legalábbis nálunk az volt. Nagyon átérzem a problémád...üdv
2009. márc. 8. 07:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Mi 3 éve próbálkozunk , már nem barjuk teljesen feladtuk a reményt és ott tartunk hogy gyüjtjük az árárt a lombiknak.... :-(

Jah és egy orvos se tudta megmondani mi a bajunk.....

2009. márc. 8. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia.Mi is pont két éve próbálkozunk, s hát nagyon rosszul viselem.A férjem eddig biztatott, de mára már ő is kiborul, ha terhes nőt lát.Vele minden rendben most én következem a kivizsgálásokkal.Volt amikor őrjöngtem a fájdalomtól, hogy nem jön a baba, mára már jobban viselem.Beletörödtem, hogy nekem nem rendeltetett gyerek és igyekszem megbarátkozni a gondolattal.Elmegyek a kivizsgálásokra aztán lesz aminek lennie kell.Átérzem a fájdalmad és tudom mit érzel.A legnagyobb bánat amit egy nő átélhet.
2009. márc. 8. 08:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem íróhoz!Mi 3 éve próbálkozunk!Sehol semmi.Minden hónapban azt vártam hogy hátha nemjön meg,de sajnos megjött.Jártunk természet gyógyászhoz is,de elhatároztuk hogy megnézetjük a páromat ebben a hónapban aztán lesz ami lesz.NE ADJÁTOK FEL,MI SEM TESSZÜK!ÉN NAGYON SZURKOLOK MINDAZOKNAK AKIK ILYEN HELYZETBEN VANNAK!!!!!!!
2009. márc. 8. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:

3 éve nem védekezünk,de csak 1 éve görcsölünk rajta.Hullámokban jön rám az hogy feladom,aztán újra erőt veszek magamon.

Kivizsgálás alatt állunk.

A páromnál azt mondják minden a legjobb értéket mutatja.

Így hát én lettem meddő(első férjemtől van 2 gyerekem)

Valószínű a korom(33 év)

Eddig a ciklusaim normálisak voltak,de most vagy 4 hónapja felkavarodott azt sem tudom mitől.

Most várom a "nemvártat"(de már a 34.napnál tartok),h a 3.nap elmehessek hormonvizsgálatra.Azután Hsg re.

Most már érzem,h nálam van a baj.

2009. márc. 8. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Érdemes minden esetben a próbálkozási évek számától függetlenül a peteérés és a megtermékenyítés feltételei körül vizsgálódni. Ami akár 10 évre is blokkolhatja a terhességet, hogy valaki stresszel (agyalapi mirigy...), a peteérés többnyire elégtelen, valamint ha történik tüszőrepedés (s ha történik megterm.) is a progeszteron nem termelődik utána megfelelően. Gyógyszerek segítenek, ha szervileg nincs elváltozás. Bátran (igaz némi kis kellemetlenséggel) elébe menni!
2009. márc. 8. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Januárban múlt két éve,hogy próbálkozunk.Tavaly elkezdtük a meddőségi kivizsgálást,mindkettőnkkel minden oké.A páromnak van két gyereke.Jan.-ban volt az első inszemünk,sikerült is,de múlt héten sajnos spontán elvetéltem.Ez az igazi fájdalom,amikor elveszted a babót,akire már két éve vártál.

Nem tudom hol laksz,de én egy nagyon jó hírű meddőségi központba járok,ahol nem kell fizetned a kezelésekért,csak a recepteket kell kiváltanod.

2009. márc. 8. 20:44
 8/9 A kérdező kommentje:
nekm clostit adtak speremnet méhnyálkára hogy vastagodjon mert azsem volt jo!és tüszörepit is adnak mert azsem jo!
2009. márc. 8. 20:47
 9/9 A kérdező kommentje:
szolnok megyi vagyok! gondolom pesten van melyikbe jársz?anygilag nembirnánk a fizetőset
2009. márc. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!